Celebrity News

Adrijana Lima i Marko Jarić ponovo zajedno! (foto)

Adrijana Lima i Marko Jarić ponovo zajedno! (foto)

Nekadašnji bračni par Adrijana Lima i Marko Jarić, koji su brak okončali u prijateljskim okolnostima, tokom vanrednog stanja zbog koronavirusa postali su još bliži kako bi njihovim ćerkama olakšali period socijalne izolacije.

Čini se da su danas, više nego ikada, rasturene porodice ponovo na okupu. Naravno, zbog vanrednog stanja, vladaju i vanredne okolnosti. Zato i ne čudi što smo nedavno mogli da vidimo i nekadašnje bračne partnere Brusa Vilisa i Demi Mur s njihovom decom u kućnoj izolaciji, a nisu usamljeni u tome.

Brojni bivši supružnici bolje se slažu otkako je objavljen početak pandemije virusa COVID-19 pa nikog nije iznenadilo što je slavna Brazilka, manekenka Adrijana Lima (38), nedavno fotografisana u odličnom raspoloženju u društvu bivšeg supruga, Beograđanina Marka Jarića (41).

NE PROPUSTITE:
Adrijana Lima PRODALA STAN koji je delila sa Markom Jarićem

Adrijana Lima i Marko Jarić - Uslikani u Majamiju! 

Iako su posle razvoda, koji je okončan pre četiri godine, zadržali korektne odnose, najviše zbog dece, čini se da ih ovako raspoložene u zajedničkom društvu nikada od rastanka do sada nismo videli. A sve zbog ćerki, Valentine i Sijene, kojima je socijalna izolacija veoma teško pala, s obzirom na njihove mlade godine. Iako su njihovi roditelji posle razvoda našli nove partnere, devojčice su se donekle mirile s takvom situacijom, a supermodel i košarkaš trude se da im što više olakšaju situaciju u kojoj nemaju prilike da viđaju društvo iz škole.

Prošle nedelje su nekadašnji supružnici fotografisani u Majamiju, gde oboje žive, kako sa osmehom provode vreme u marini, gde se Marko često može videti kako uživa u brzim vožnjama motornim čamcem. Ovog puta nekadašnji “Viktorijin anđeo”, krajnje ležerno obučena, dovela je ćerke i predala ocu koji ih je poveo na višečasovnu adrenalinsku zabavu. Devojčice su uživale, a njihov otac bio je presrećan što ima priliku da zabavi naslednice tokom teškog perioda za sve.

NE PROPUSTITE:
Kao nekada: Marko Jarić i Adrijana Lima zajedno na odmoru u Crnoj Gori (foto/video)

Adrijana Lima i Marko Jarić - Postbračno prijateljstvo nakon razvoda!

Adrijana Lima i Marko Jarić proveli su u braku pet godina, a vrhunac njihovog odnosa bilo je rođenje ćerki. Tokom razvoda, koji je počeo 2014, ni jedno ni drugo nikada nisu rekli lošu reč o bivšem supružniku. Naprotiv, što svojim prtijateljima, što javno, Brazilka i Beograđanin imali su samo reči poštovanja za onog drugog. Budući da su oboje potekli iz siromašnih zemalja, na početku braka složili su se da nikada neće decu vaspitavati da budu razmažena i naviknuta na izobilje.

Marko je Adrijanu cenio i zbog toga što je vrlo štedljiva. Kada je bila u Beogradu, često je umela da naglasi u njegovom društvu kako nosi neki komad garderobe od nekoliko dolara. Totalno je neopterećena sjajem i glamurom života koji bi trebalo da živi. Marko je ceni što čvrsto stoji s obe noge na zemlji i što je, kao i on, morala dobro da se potrudi da zaradi svaki dolar pa zbog toga nikad ne rasipa novac – otkrio je prijatelj srpskog sportiste našem izvoru, pre tri godine.

NE PROPUSTITE:
Adrijana Lima: Uz novu ljubav prevazilazim traume

– Veoma sam zaštitnički nastrojen prema Adrijani i ćerkama. U meni uvek imaju veliku podršku i najvažnije mi je da s njom imam dobar odnos – rekao je za američke medije Marko, a njegova bivša supruga takođe je pohvalila markantnog Srbina s kojim deli starateljstvo nad decom:

– Devojčice su se navikle na novu situaciju. Odrastaju opušteno, svesne da se mama i tata odlično slažu i da njihov razvod nije smak sveta. Marko je sjajan. Uvek je tu kada nam treba i obožava Valentinu i Sijenu. Vidim mu ljubav u očima svaki put kad ih pogleda. Presrećan je u našem društvu – rekla je Lima koja je posle razvoda imala nekoliko veza.

Marko je sreću našao pored lepotice, manekenke Boni Mjuler.

NE PROPUSTITE:
MARKO JARIĆ SE VRAĆA U SRBIJU: Gradi vilu od 3 sprata vrednu 3 MILIONA EVRA!

Komentari (0)

Loading