Celebrity News

Ako ste mislili da je u pitanju Megan Markl grdno ste se prevarili: Najveća SUPARNICA Kejt Midlton je ONA

Ako ste mislili da je u pitanju Megan Markl grdno ste se prevarili: Najveća SUPARNICA Kejt Midlton je ONA

Novi skandal potresa britansku javnost - Kejt Midlton je zaratila sa do juče najboljom prijateljicom i komšinicom Rouz Hanburi i dve žene trenutno ne razgovaraju. I ne samo to, već vojvotkinja od Kembrdža navodno traži od svog muža da potpuno izopšti njenu "suparnicu" iz društva u kojem se inače kreću.

Priče o tome da su Kejt i Rouz, inače supruga markiza od Čamlija, počele da se svađaju počela je da kruži pre nekoliko meseci, kada su pojedini mediji izvestili da Kejt svoju prijateljicu doživljava kao "modnu rivalku". Budući da obe porodice žive u Norfolku, to mesto je navodno postalo previše tesno za dve modne dive, pa su počele da gledaju jedna drugu popreko i da se svađaju. Sve je eskaliralo prethodnog vikenda, kada su svi veći britanski tabloidi objavili da se njihovo prijateljstvo "raspalo" i da Kejt sada insistira na tome da se ne kreće u istom krugu ljudi kao i njena komšinica.

View this post on Instagram

A post shared by البوابة (@albawabame) on Mar 24, 2019 at 2:48pm PDT

Rouz je, inače, bivša manekenka i ima zaista istančan modni ukus, pa su je tako novinari proglasili najbolje obučenom ženom na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton. Ona i njen suprug su postali bliski prijatelji sa vojvodom i vojvotkinjom od Kembridža, ali izgleda da je tome došao kraj.

Navodno je Vlijam taj koji sada pokušava da smiri strasti i pomiri dve žene, ali mu ne polazi za rukom, piše Dejli mejl. Zanimljivo je da je društvenim mrežama nakon ove vesti krenula da kruži i teorija da princ vara Kejt sa Rouz, što najverovatnije nije istina. Naravno, budući da su o svemu ovome izveštavali tabloidi, sva je prilika da je čitava svađa protekla manje dramatično nego što je preneto, ali da se između njih dve rodila netrpeljivost - to više niko ne može da porekne.