Celebrity News

Aleksandar Radojičić pokazao novu devojku, zanemećete kad vidite koliko je lepa

Aleksandar Radojičić pokazao novu devojku, zanemećete kad vidite koliko je lepa

Zvezda televizijskih serija koje obaraju rekorde gledanosti Aleksandar Radojičić oduševio je sve novogodišnjom čestitkom na Instagramu, ali ne onim što je pisalo u njoj već odabirom fotografije.

Glumac priznao kojoj ženskoj osobi bi dodelio titulu DAME GODINE, a nije njegova devojka! Na njegov odgovor PALE SVE ŽENE!

Naime, zgodni glumac konačno je podelio post na kome ga vidimo sa devojkom i upravo u njemu svima je poželeo - zdravlje, mira i ljubavi u godini koja je pred nama.

Kako prenose domaći mediji, Aleksandrova nova devojka je manekenka, zove se Dunja Radičević i dolazi iz Novog Sada.

Evidentno je da Dunja može da se pohvali lepotom, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati oko 15.000 ljudi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) дана 1. Јан 2020. у 9:14 PST

Drugih detalja o vezi ovog para još nema, jer je Aleksandar nakon raskida sa manekenkom Cecom Živojinović, sa kojom je pre nešto više od pola godine stavio tačku na ljubav, nije pričao o svom intimnom životu.

Ovaj zavodnik je nedavno za magazin "Story" otkrio u kojoj meri je spreman na kompromise u vezi:

– Vrlo sam spreman, a sada učim da ne treba donositi bilo kakve odluke u situacijama kad “niste svoji”. Znam da u afektu nečije reči mogu da se pogrešno protumače. Uostalom, i sam umem da pogrešno “učitam” ono što je izgovoreno, pa zato nastojim da drugima ostavim što manje prostora za tako nešto. Mislim da je to temelj za zdrav odnos - rekao je Aleksandar nedavno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dunja Radicevic ? (@dunja_radicevic) дана 10. Дец 2019. у 7:16 PST

Podsećamo, Aleksandar Radojičić bio je sa manekenkom Cecom Živojinović od 2016. do aprila 2019.

Kako su preneli domaći mediji, razlog za raskid su bila česta putovanja i daljina s obzirom na to da je manekenka više vremena provodila u Americi zbog poslovnih obaveza, a Aleksandar je sve manje mogao da putuje zbog glumačkih angažaman u našoj zemlji i u regionu.

- Aleksandar i Ceca su zaista bili zaljubljeni do ušiju, ali daljina je učinila svoje. Shvatili su da im u poslednje vreme ne ide i dogovorili su se da prekinu ljubavnu vezu -  rekao je tada za “Blic“ izvor blizak paru.