Celebrity News

Aleksandra Gudelj otkrila TAJNU SVOG SREĆNOG DOMA, pa objasnila zbog čega se još ne vraća na posao

Aleksandra Gudelj otkrila TAJNU SVOG SREĆNOG DOMA, pa objasnila zbog čega se još ne vraća na posao

Šarmantna voditeljka Aleksandra Gudelj prodila se pre 5 meseci i postala majka po treći put. Sada ističe da se oseća odlično i otkriva kako je krajem juna proslavila svoj 35. rođendan i kada se vraća na male ekrane.

- Osećam se odlično! Bogu hvala, na porođaju je bilo sve u redu. Uživam u svakom trenutku sa porodicom. Milijan i Damjan su već veliki dečaci, Milijan posebno, završio je drugi razred i on je jedan odgovoran dečkić, a mlađi brat ga prati u stopu. Mnogo smo ponosni roditelji i to me čini izuzetno srećnom. Zato se i osećam odlično! Imali smo par rođendana i to su bili lepi povodi da malo izađemo, a kako su bili u vreme kada nam deca spavaju, onda je to bilo lako da se realizuje. Moja ili Veljkova mama, neka od njih dve bi došle kod nas, da nas odmene dok deca spavkaju, da mi ispoštujemo prijatelje - rekla je mama Milijana, Damjana i Emilije za "Blic" i dodala:

- Emilija je divna. Emi je beba koja se smeje otkako progleda ujutru, pa sve do spavanja. Okružena je ljubavlju, a bebe to osećaju i tako se i ponašaju. Kod nas nema napetosti, nema nervoze, ima samo muzike i smeha. Grčeve od njih troje niko nije imao, vrlo malo prvih dana, to bi trajalo svega par minuta i to je to, davno je prošlo. Emilija mnogo liči na Damjana i Milijana, nekako se vidi, što bi se reklo iz aviona, da je njihova seka - zaključila je lepa voditeljka koja se neće skoro vraćati na posao:

- Koliko god da volim svoj posao, strpiću se zbog svog divnog supruga Veljka i moje dobre dece, koji zaslužuju da budem njihova 24 sata dnevno - bila je iskrena Aleksandra za "Blic".