Celebrity News

Aleksandra nastavlja putem Lepe Brene, OVO JE NJEN NOVI BIZNIS!

Aleksandra nastavlja putem Lepe Brene, OVO JE NJEN NOVI BIZNIS!

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović kako navodi list Alo rešila je da svoj devojački stan u kojem je do udaje živela sa sadašnjim suprugom renovira i izdaje a namerava i da u renoviranje uloži 20.000 evra.

– Prija je pre pet godina kupila stan od 100 kvadrata na Voždovcu u koji se Filip uselio ubrzo nakon što su počeli da se zabavljaju. Tu su proveli najlepše trenutke kao zaljubljeni par, a u tom stanu su ostali da žive sve dok se nisu preselili u vilu na Bežanijskoj kosi – počinje priču za „Alo!“ izvor blizak pevačici i navodi da je Aleksandra najpre planirala da stan na Voždovcu proda i da taj novac uloži u karijeru.

– Međutim, umesto da ga proda, Aleksandra je rešila da stan potpuno renovira, a potom i da ga iznajmljuje za nekoliko hiljada evra mesečno. U planu joj je kompletna rekonstrukcija stana, te će osim novog nameštaja i nove bele tehnike, majstori raditi gipsane radove na stanu, novu rasvetu, novu keramiku u kuhinji i kupatilu, a planira i da potpuno promeni izgled pojedinih prostorija. Plan joj je da od pristojnog doma u kojem je živela sa Filipom napravi deluks stan, kako bi mogla da ga izdaje strancima, brokerima, diplomatama, bankarima. Aleksandra je odredila okvirni budžet od 20.000 evra, a ta cifra nije nimalo preterana, budući da zamena kompletne keramike samo u kupatilu može da košta nekoliko hiljada evra. Prija će angažovati firmu koja joj je renovirala kuću na Bežanijskoj kosi da joj renoviraju i stan jer je s njima imala odličnu saradnju. Oni su ispoštovali sve rokove koje im je Aleksandra dala i budući da planira da od stana napravi luksuzni dom, odgovara joj i to što zna da izvođači radova koristiti najkvalitetnije materijale i najsavremenije metode izrade. 

Ipak, neće celi posao pasti na Aleksandru jer će Filip preuzeti na sebe da nadgleda radove, ne bi li sve u što kraćem roku završili – priča izvor i dodaje da bračni par planira da u svoju imovinsku kartu upišu još nekretnina...
– Osim doma na Bežanijskoj kosi i stana na Voždovcu, Aleksandra i Filip drže restoran, a planiraju da od novca koji zajedno zarade kupe još jednu nekretninu, koju će prepisati na sina Aleksandra. Oboje su savesni i odgovorni roditelji i žele da svog naslednika obezbede na vreme.Dom u kojem sada žive, Filip i Aleksandra su kupili za 530.000 evra.– Filipu i Aleksandri kuću prodao građevinac koji ju je kupio od bivšeg vlasnika. Tom prvom vlasniku je valjda bio potreban novac, pa je žurio s prodajom i građevincu je prodao kuću ispod cene, za 200.000 evra. Ovaj ju je nakon samo dva meseca renoviranja prodao Aleksandri i Filipu za 530.000 evra – ispričao je za pomenuti list komšija Živojinovića.