Celebrity News

Aleksandra preplakala zbog onoga što joj je Filip priredio: Pevačica OTKRILA NEPOZNATE DETALJE SA PROSLAVE ROĐENDANA

Aleksandra preplakala zbog onoga što joj je Filip priredio: Pevačica OTKRILA NEPOZNATE DETALJE SA PROSLAVE ROĐENDANA

Pevačica Aleksandra Živojinović nedavno je proslavila 24. rođendan u krugu najmilijih, a pored mnoštvo poklona koje je dobila, onaj od muža Filipa najdraži joj je od svih.

Naime, Filip je u ime njihovog mališana, sina Aleksandara, za nju priredio iznenađenje koje je pevačici izazvalo suze radosnice.

- Došla sam u naš dom posle nastupa, a sačekala me je puna kuća stvari, torti, balona, svega je bilo... Filip me je oduševio - počela je ona za "Blic" i nastavila:

- Napravio mi je (Filip) jedan poklon... on i Aleksandar su napravili poklon za mamu koji je toliko lep i poseban za mene. Ne znam šta na ovom svetu da mi je kupio, ne bi me tako iznenadilo i oduševilo. Baš zato što je on odlučio sam da napravi i da u tom tekstu piše - pošto sam ja mali, zamolio sam tatu da napravi poklon. Počela sam da plačem! To mi je najlepši poklon za rođendan u životu. Razne fotografije, prva sa ultrazvuka, prvo odelce koje smo mu kupili, stavio na to jedno mesto, nalepio... - objasnila je Aleksandra, ne otkrivajući ipak o čemu se tačno radi, ali oduševila sve mame.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) дана 18. Авг 2019. у 3:26 PDT