Celebrity News

Hvala ti za najlepših godinu dana! Aleksandra Prijović emotivnom porukom čestitala sinu 1. rođendan (foto)

Hvala ti za najlepših godinu dana! Aleksandra Prijović emotivnom porukom čestitala sinu 1. rođendan (foto)

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović danas proslavljaju prvi rođendan sina Aleksandra, a uskoro organiziju gala zabavu u jednom beogradskom hotelu

Jedan od najboljih vokala sa ovih prostora Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović danas slavi prvi rođendan sinu Aleksandru. Tim povodom, ona je na svom Instagramu objavila predivnu fotografiju sa putovanja sa svojim sinom dok na obali mora sede i gledaju u zalazak sunca.

- Živote moj, srećan ti prvi rođendan! Hvala ti za najlepših godinu dana... volim te - napisala je ponosna mama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Mar 6, 2020 at 1:21am PST

Za prvi rođendan srećni roditelji su svom sinu jedincu poklonili nešto posebno!

Kako "Alo" saznaje, Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović za rođendanski poklon izdvojili su 30.000 evra.

Rođendansko slavlje će biti 11. marta, a istog dana Aleksandra i Filip proslaviće i krštenje sina Aleksandra u jednom hotelu na Novom Beogradu, a na slavlje je pozvano preko 200 ljudi.

- Prija i Filip su već razdelili pozivnice, a i za poklon su se brzo odlučili. Otvorili su račun u banci na ime sina Aleksandra, na koji su već uplatili 30.000 evra - kaže dobro obavešten izvor za "Alo" i dodao:

- Dogovorili su se da svake godine uplaćuju još novca, koji će Aleksandar moći da podigne tek kad postane punoletan - rekao je izvor, a preneo "Informer".

Aleksandra Prijović u novoj životnoj fazi: Pevačica pod budnim okom svekrve

Lepi par oko poklona nije imao nedoumice, ali ni oko izbora kuma na krštenju malog Aleksandra.

- Prijin kum na venčanju bio je Aco Pejović, a Filipov košarkaš Miloš Teodosić. Prija i Aco su veoma bliski, žive u istom kraju, svakodnevno su viđaju i još dok je bila trudna dogovorili su se da on bude kum na krštenju njenog deteta - kaže izvor i otkrio ko će zabavljati goste na proslavi.

Aleksandra Prijović zaprepastila sve jutarnjim ritualom

- Angažovali su zvezde "Granda" Aleksandru Bursać i Miloša Brkića ali će se mikrofona sigurno latiti i gosti među kojima će biti najviše mužičara. Prija i Pejović se otpevati nekoliko pesama, a baka Brena je naglasila da hoće da zapeva za malog Aleksandra!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Aug 18, 2019 at 3:26pm PDT

Kako su domaći mediji proračunali, ovo rođendasko slavlja u hotelu sa preko 200 zvanica, koštaće ih oko 70.000 evra!

Prema pisanju "Pink.rs" srećni roditelji neće štedeti za ovaj poseban dan.

– Aleksandra i Filip neće štedeti kad je novac u pitanju, žele da sve bude gala i sa ukusom. Planiraju da 11. mart bude krštenje, a nakon toga i veliko rođendansko slavlje u jednom prestižnom prestoničkom hotelu. Među gostima će biti i Aleksandrinih kolega koji će se potruditi da naprave što bolju atmosferu, a nije isključeno ni da će i Aleksandra zapevati. Kako se šuška, Aleksandra i Filip će iskeširati oko 70.000 evra za rođendansko slavlje njihovog sina – otkriva izvor za "Pink.rs".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Jul 20, 2019 at 3:03am PDT

Aleksandra Prijović nedavno je otkrila da planiraju proširenje porodice

Iako su sada u fokusu detalji gala zabave malog Aleksandra nikako ne možemo a da ne pomenemo ranije izjave najpopularnije pevačice Aleksandre Prijović. Muzička zvezda je u maju 2019. godine za "Blic" otkrila da planiraju proširenje porodice.

– Svakako nećemo stati na jednom detetu. Ja sam jedinica i uvek sam pričala kad jednog dana budem odrasla, da bih volela da imam više dece, jer znam kako je kad nemaš brata ili sestru – rekla je pevačica.

– Volela bih devojčicu, ali znaš kako kažu – samo da je živo i zdravo. Kada sam zatrudnela, bilo mi je svejedno i Aleksandar je tako dobar i sladak kao šećer. Tako da se nadam da će sledeća biti ćerkica, volela bih da imam i sina i ćerku - dodala je ona.

Aleksandra Prijović u seriji “Ubice mog oca”

Aleksandra niže uspehe i na poslovnom planu i nedavno je snimila pesmu za novu, četvrtu sezonu serije "Ubice mog oca". Numera "Duguješ mi dva života" na prvo slušanje je pobrala simpatije publike i imala je više od milion pregleda za samo jedan dan!

Pored toga, Aleksandra se u istoj seriji pojavljuje i u ulozi Mile, a kako je istakla, bila joj je velika čast da igra sa glumačkim veličinama koje nose ovu seriju.

Međutim, nedavno je priznala da je imala veliku tremu.

– Velika je čast i zadovoljstvo kada vas pozovu da igrate sa takvim glumačkim veličinama i to u jednoj veoma ozbiljnoj ulozi za mene. Imala sam veliku tremu kako ću se snaći, ali glumci su me tako divno dočekali i bili uz mene da je sve proteklo savršeno. Sada čekam da se emituje i da čujem reakcije ljudi. Ako mene pitate, zadovoljna sam zaista – rekla je pevačica u intervjuu za magazin “Story”.