Celebrity News

Aleksandra Prijović iskreno o DRUGOM DETETU, ali i tome koliko joj je bilo TEŠKO da drži DIJETU nakon porođaja

Aleksandra Prijović iskreno o DRUGOM DETETU, ali i tome koliko joj je bilo TEŠKO da drži DIJETU nakon porođaja

Mlada zvezda Aleksandra Prijović, koja se nedavno nakon porodiljskog odsustva vratila nastupima, dobro se snalazi kao mama, a ne krije da bi volela da dobije i drugo dete koje će biti brat ili sestra malenom Aleksandru. Ipak, kako je otkrila za "Blic" za tako nešto će sačekati dve godine.

- Volela bih da sačekam bar dve, tri godine, a svakako zbog carskog reza ne bih mogla ranije, tako da će sigurno proći dve godine pre drugog deteta - kaže Aleksandra koja je nedavno nastupila na festivalu na Sajmu i publici pokazala zavidnu figuru.

- Jedva sam čekala da stanem na binu i da zajedno pevamo. Ovo je bila divna pauza u kojoj sam uživala, a povratak nastupima sam jedva čekala. Osećaj kada izađete ljude i vidite koliko vas vole je neopisiv. Što se tiče figure, eh, uloženo je tu dosta truda. Jednostavno, hranila sam se zdravo i smanjila obroke. A šta mi je nedostajalo? Pa, kao i svima - testo i slatko... ali, navikla sam se već. Kad vidim rezultate, bude lakše, kao i svima - ispričala je pevačica i priznala da joj je nije bilo toliko teško tokom držanja dijete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Jul 18, 2019 at 8:41am PDT

- Pa moram vam priznati da nije bilo toliko teško. Cilj je bio da se vratim na staru kilažu, ali i da se osećam lepo i budem zdrava, tako da sam ja vojnik kada znam da je to dobro za mene. Kako su kilogrami išli dole, a ja bila zadovoljna, tako je bilo sve lakše - iskrena je mlada pevačica koja je otkrila novinarima, da iako joj je suprug Filip Živojinović podrška u svemu, postoje momenti u kojima se ne slažu.

- Naravno da nekad imamo različita mišljenja, ali nas dvoje sjajno funkcionišemo, jer uvek nađemo zajednički jezik i shvatimo koje rešenje je najbolje. Kompromis i tolerancija su ključ zdravog odnosa - objašnjava Aleksandra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on May 25, 2019 at 10:18am PDT