Celebrity News

Aleksandra Prijović: Noćima sam PLAKALA ZBOG SINA!

Aleksandra Prijović: Noćima sam PLAKALA ZBOG SINA!

Poznata pevačica vratila se na scenu hitom „Bogata sirotinja“ i vredno sprema novi album, pa nam otkriva kako uspeva da obaveze uskladi sa porodičnim životom, koji se zauvek promenio otkako je u martu sa suprugom Filipom dobila sina Aleksandra...

Story: Javnost intrigira gotovo svaki vaš postupak, kako objašnjavate veliku popularnost, pa čak i famu koja se izgradila oko vašeg imena?

I dalje se nadam da je moja muzika ta najveća fama, iako znam da nije uvek tako. Svesna sam da su moja veza sa Filipom i ulazak u porodicu Živojinović bile interesantne vesti, pa je zatim usledila i udaja, trudnoća, porođaj... Mislim da se stoga poklopilo više stvari koje su uticale na moju popularnost. Međutim, sigurna sam da bez dobrog glasa i pesama ne bih uspela.

Story: Koliko brzo vam je prošlo prvih pet meseci od Aleksandrovog rođenja i koja je najvažnija stvar koju ste naučili o roditeljstvu za ovo kratko vreme?

 Čini mi se da je prošlo kao tren. Aleksandar svakog dana raste i uči nešto novo. Što je stariji, to se ja više osvešćujem. Njegovim dolaskom naučila sam da postoji ljubav bez granica, ona najiskrenija, najdublja i najčistija. Dao je mom životu novi smisao.

Story: Koji zaključak izvodite iz dosadašnjeg iskustva, mogu li se i kako uskladiti život zvezde i majke?

Zaključak je da se sve može kada imate zdravu porodicu, kada imate podršku svih, kada volite svoj posao. Onda nije teško da se sve uskladi. Bilo je dana i noći kada sam plakala jer nisam pored Aleksandra, ali to me je samo učinilo jačom.

Na koji način se Aleksandrovim dolaskom promenio vaš brak?

Odgovor na ovo pitanje kao i kompletan intervju pronađite u novom broju magazina STORY koji je u prodaji od danas 7. avgusta pa sve do 13. avgusta!