Celebrity News

Aleksandra Prijović otkrila PRAVI RAZLOG zbog kog ne želi pomoć pri odgajanju sina, a evo što misli o DRUGOM DETETU

Aleksandra Prijović otkrila PRAVI RAZLOG zbog kog ne želi pomoć pri odgajanju sina, a evo što misli o DRUGOM DETETU

Mlada pevačica uživa u roditeljstvu sa suprugom Filipom Živojinovićem, a kako je njihov naslednik više nego dobra beba, kaže da bi volela da imaju još dece.

Maleni Aleksandar, koji je u dom Živojinovića stigao pre dva meseca, uneo je posebnu radost u živote pevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Muzička zvezda otkriva da planiraju proširenje porodice.

- Svakako nećemo stati na jednom detetu. Ja sam jedinica i uvek sam pričala kad jednog dana budem odrasla, da bih volela da imam više dece, jer znam kako je kad nemaš brata ili sestru - kaže pevačica i dodaje da bi volela da drugo dete bude ćerka:

- Volela bih devojčicu, ali znaš kako kažu - samo da je živo i zdravo. Kada sam zatrudnela, bilo mi je svejedno i Aleksandar je tako dobar i sladak kao šećer. Tako da se nadam da će sledeća biti ćerkica, volela bih da imam i sina i ćerku.

Aleksandra se porodila pre samo dva meseca, a na vitkoj figuri već joj zavide mnoge žene. Ona ističe da je uspela da smrša nakon trudnoće pomoću posebnog režima ishrane.

- Iskreno, pazila sam na ishranu od kada sam se porodila. U toku trudnoće nisam pazila uopšte, ugojila sam se dosta, ali nisam se time opterećivala i nije mi to bilo bitno. Najvažnije mi je bilo samo da beba bude dobro i da sve to protekne super. Takođe sam vodila računa da budem raspoložena, jer kažu da se sve te stvari prenose na dete. Kada sam se porodila, znala sam da ću morati da se vratim na posao i jednostavno nisam htela da dozvolim da imam puno kilograma viška. I dalje naravno imam viška, ali sam se trudila i bila na posebnom režimu ishrane, što je dobro i za dojenje, a i da ja malo smršam - objašnjava kroz osmeh atraktivna pevačica.

Pre nekoliko dana Aleksandra je prvi put ostavila bebu na duži period, bakama, jer je sa suprugom bila gost na jednoj svadbi. Međutim, priznaje da nije mogla potpuno da se opusti i da je non-stop bila na telefonu.

- Naravno da sam non-stop proveravala - kroz osmeh priča pevačica i nastavlja:

- Sve vreme sam pisala poruke i pitala kako je, da l’ je jeo, spava li, je l‘ presvučen... To je normalno, jer sve vreme razmišljam o njemu i gde god da odem, jedva čekam da se vratim kući.

Ona takođe ne krije da joj mnogo znači sva pomoć koju dobijaju, ali da se prvenstveno trude da što više obaveza obavljaju sami.

- Pored Filipa, najviše pomoći, ali naravno i poverenja imam u naše majke. To je bila moja želja od početka da nam one pomognu. Mada mi nismo želeli neku veliku pomoć zato što znamo da će sve ovo brzo proći, on će odrasti i biće nam krivo što nismo provodili vreme sa njim i zato se borim da svaki trenutak provodim sa njim. Kad moram da idem na neki događaj, to ispoštujem, ali se brzo vratim kući kod njega - nasmejano kaže pevačica.

Trudna sam snimala nove pesme

Aleksandra je još u aprilu obradovala fanove informacijom da sprema mnoga iznenađenja u narednom periodu, a sada je otkrila da će njen prvi nastup biti na festivalu “Ulaz” 11. jula.

- Drago mi je što ću biti deo tog festivala. Kad su me pozvali, dopala mi se ideja. Mnogo se radujem što će moj povratak biti baš na sceni festivala “Ulaz” - kaže Živojinovićeva i dodaje da će uskoro predstaviti i nove pesme:

- Snimala sam pesme dok sam bila trudna, tako da krajem maja treba da izađe jedan singl i krajem juna drugi sa spotovima. Ovaj posao je moja velika ljubav i želela sam da se vratim brzo na scenu. Mislim da je to normalno, život ide dalje.