Celebrity News

Aleksandra Prijović pokazala kako je ukrasila dom za praznike (foto)

Aleksandra Prijović pokazala kako je ukrasila dom za praznike (foto)

Poznata pevačica Aleksandra Prijović uživa u čarima roditeljstva a zajedno sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem, porodičnu idilu pred predstojeće praznike, učinila je predivnim.

Naime, pratiocima na Instagramu otkrila je detalj kako njihov dom izgleda u duhu praznične euforije i pokazala veliku jelku koja seže skoro do plafona.

Kako bi ceo prizor izgledao što verodostojnije, pored ove prelepe raskošne jelke ukrašene predivnim srebrnim kuglama, nalazi se i Deda Mraz, koji je, zna se, simbol Nove Godine i božićnih paketića kojima se deca u ovom periodu, zdušno raduju.

Aleksandra Prijović zaprepastila sve jutarnjim ritualom

Budući da je ovo prva godina koju dočekuju svi zajedno, svakako ne sumnjamo da će mali Aleksandar biti presrećan kada bude našao ispod ove bogate jelke mnoštvo lepih poklona od svojih poznatih roditelja...

Nedavno, popularna pevačica rekla je i da je svesna da Aleksandar još uvek mali i da još uvek ne zna da se raduje poklonima, ali njoj darivanje ipak pričinjava veliko zadovoljstvo.

Zato je nedavno i otkrila šta mu je kupila…

– Jedva čekam da još malo poraste jer je još uvek stvarno mali. Ima sedam i po meseci. Juče sam mu kupila neki autić, iako je još mali za to. Stavila sam ga na njega, ali on pada levo i desno dok sedi. Zato čekam da poraste jer još uvek nema reakciju na stvari. Vidi on to, ali ne zna šta je u pitanju. Bez obzira na to, kupiću mu sve i svašta za Novu godinu – ispričala je uz širok osmeh Prijovićeva za Grand News.

Kako sve to izgleda pogledajte na narednoj strani...