Celebrity News

Aleksandra Prijović presrećna zbog TRUDNOĆE, a evo šta misli NJEN OTAC

Aleksandra Prijović presrećna zbog TRUDNOĆE, a evo šta misli NJEN OTAC

Otkako su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović započeli vezu, članovi najuže porodice znali su da će se u nekom trenutku golupčići venčati. Živojinovići su oduvek cenili Aleksandru, jer je počela od nule i sama napravila uspešnu karijeru.

Lepa Brena i Filipova majka Zorica više puta su se nadale da će Aleksandra ostati u drugom stanju, a Zorica joj je često govorila da nikada nije imala lepšu snajku. Kao starija koleginica, Brena se trudila da objasni pevačici da deca nikako ne smeju da trpe zbog njihovog posla, niti da budu usamljena, jer deci ne trebaju poznate ličnosti već njihovi roditelji. Filipova polubraća Stefan i Viktor podržavaju brata koji je odlučio da zbog ljubavi ostane u Srbiji, iako je do tada živeo i radio u Americi. Njih dvojica su, u želji da postanu stričevi, često zadirkivali Priju i Filipa, i govorili im da će imati najlepšu bebu.

Ipak, Aleksandrin otac Nedeljko smatrao je da je ona još uvek jako mlada za ulogu majke, i da za sve ima vremena, dok njena majka Borka nije skrivala da jedva čeka da Prija zatrudni. Aleksandrini baka i deka su izuzetno zadovoljni njenim izborom partnera, i još na njihovom venčanju 21. juna prvi su progovorili o unukinoj trudnoći.

Podsetimo, vest o Prijinoj trudnoći pre nekoliko dana proširila se domaćim medijima brzinom svetlosti, a Filipov otac, Boba Živojinović otkrio je da mu par ništa nije javio, već da je radosnu vest saznao iz novina, o čemu više možete saznati OVDE.