Celebrity News

Aleksandra Prijović zaprepastila sve jutarnjim ritualom

Aleksandra Prijović zaprepastila sve jutarnjim ritualom

Poznata pevačica Aleksandra Živojinović otkrila je šta najviše voli da radi kada ustane ujutru ova njena navika zaprepastila je sve.

Naime, poznata pevačica i supruga Filipa Živojinovića rekla je da voli da ode na pijavcu, iako nije ranoranilac.

– Volim da odem na pijacu, a u prodavnicu idem stalno. Jeste da mi je teško da se budim rano, ali postoje dani kada odlučim da ustanem ranije i odem na pijacu. Navika je čudo – rekla je ona.

Aleksandra je otkrila i to koliko njen sin Aleksandar utječe na njeno spavanje.

– Već osam godina petkom i subotom legnem u pet ili šest ujutru i onda ne mogu da dođem sebi tokom nedjelje. Sada kada imam dijete, budim se u toku noći. Dovoljno je jednom da se probudim, pa da mi se dan poremeti. Onda se budim kasnije, oko 11 – objasnila je ona.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović: EVO ŠTA IM KVARI BRAČNU IDILU

Podsetimo se kako je svojevremno govorila o balansiranju između privatnog i poslovnog života:

– Ne spavam više dugo kao pre. Sada se samo probudim i gledam gde je Aleksandar. Sve vreme provodim s njim. Kada moram da odem negde, sve završim u što kraćem vremenskom roku i brzo se vraćam kući – kaže Aleksandra i doda:

- Mogu da ostavim sa Filipom jer je on najbolji tata na svetu. Ne moram da brinem da li će sve biti kako treba – naglašava pevačica koja otkriva da u njenoj porodici ne važi floskula da se svekrva i snajka mrze.