Celebrity News

Amal Kluni je na kraljevskom venčanju bila senzacija dana a evo i zašto

Amal Kluni je na kraljevskom venčanju bila senzacija dana a evo i zašto

Amal Kluni, lepa advokatica i supruga poznatog holivudskog zavodnika Džordža Klunija, poznata je po svojim besprekornim modnim odabirima, a njena garderoba prepuna je stilskim komadila koji izazivaju zavist prolaznika.

Lepa Amal je danas na kraljevskom venčanju Megan i princa Harija uzeča svu pažnju i to zbog svog savršenog autfita sa kojeg niko nije mogao da skine pogled.

Kako je i najavljeno, Amal, inače prijateljica Megan Markl koja će stupanjem u braku s princom Harryjem postati članicom kraljevske obitelji, dobila je pozivnicu za venčanje godine kako su ga prozvali svetski mediji.

Lepa Britanka libanskih korena za ovu se prigodu veoma potrudila odabravši senzacionalnu haljinu zanimljivog kroja u upečatljivoj žutoj boji (Stella McCartney) koja komplimentira njenoj puti i boji kose.

Mali šešir u istoj nijansi žute, zlatne stiletto štikle i zlatni clutch u ruci odlično su zaokružili svečani stajling gospođe Kluni koja se uvek nalazi na top listama najbolje odevenih žena sveta.

Amal je bila u pratnji supruga  koji je igrao na klasiku: sivo odelo koje je upotpunio belom kravatom. Par je bio sjajno raspoložen te nisu skidali osmeh sa lica.