Celebrity News

Ana Bebić u 6. mesecu trudnoće podelila sa svima ovo

Ana Bebić u 6. mesecu trudnoće podelila sa svima ovo

Pevačica Ana Bebić koja je pre dve godine prvi put postala mama, kada je na svet donela Matiju ponovo je u blagoslovenom stanju, a kako sama kaže u šestom mesecu trudnoće se oseća fantastično.

- U šestom mesecu sam trudnoće, ali se osećam i izgledam kao da sam osmi mesec. Ušla sam u lepi period trudnoće. Prva tri meseca su mi bila baš mučna i teška. I spavalo mi se stalno, i povraćalo mi se stalno, i bila sam razdražljiva. Sada zaista uživam u trudnoći. U poslednje vreme sve želje mi se ostvaruju. Poželela sam supruga, desio se, poželela sam bebu, desila se, sada će i druga beba. Ja sam srećna žena - ističe pevačica za "Alo" koja je nedavno za naš magazin pričala o svom stilu u trudnoći.

Moda i trudnoća

Na pitanje da li još uvek nosi staru garderobu je kupili trudničke stvari, rekla je:

- Oversize stvari oduvek su sastavni deo mog garderobera, bar kada je reč o haljinama, majicama i duksevima, pa u tom pogledu ništa nisam menjala. Takođe, još uvek mogu da uđem u svoje pantalone. Neke, doduše, u delu pojasa moram da vežem gumicom, ali videćemo do kada ću moći tako.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on Dec 31, 2019 at 9:00am PST

Da li ste, kako bi se nakon prvog porođaja što pre vratili u formu, korigovali ishranu?

- Promenila sam je već po rođenju prvog deteta. U obroke sam uvrstila više voća, povrća i ribu. Naravno, pošto sam sad u drugom stanju, povremeni odlazak u “mekdonalds” je dozvoljen (smeh) - pričala je nedavano Ana za magazin "Story".

Nakon 5 godina PONOVO NA SCENI: Poslušajte novi singl Ane Bebić “Avet”!

Kao trudnica i mama jednoipogodišnjeg dečaka, preferirate li udobniju obuću?

- Obožavam patike. Ne znam ni sama koliko pari imam. I pre Matije sam ih nosila, a sada s njim koji stalno nešto pipka, trči i istražuje posebno mi znače. Nezavisno od mog trenutnog stanja, volim ravnu obuću dok su mi visoke potpetice poslednji izbor. Nakon sat vremena u njima toliko mi oteknu noge da onda nastaje borba. Žao mi je zbog toga, jer u njima izgledam ženstvenije.

Nastojite li sina uvek da stilizujete ili vam je najvažnije da je čist i uredan?

- Nedavno sam shvatila da mi je draže da njemu kupujem garderobu nego sebi, stoga se uvek trudim da ga drugačije obučem. Puštam mu kosicu, pa sada liči na tatu kada je bio u njegovim godinama. Na mene, nažalost, ima samo uši (smeh) - rekla je supruga Ivana Đolića.