Celebrity News

Ana Ivanović renovira vilu vrednu 4,5 miliona evra!

Bivša teniserka Ana Ivanović morala je privremeno da obustavi izgradnju svoje luksuzne vile u Španiji, ali ovih dana nastavila je sa radovima.

Ana Ivanović renovira vilu vrednu 4,5 miliona evra!

Ana Ivanović, koja je u maju prošle godine započela radove na rekonstrukciji svoje vile na Majorki, radove je morala da obustavi zbog padnemije koronavirusa.

Budući da se sada situacija koliko-toliko stabilizovala, Ana je rešila da ponovo pokrene uređivanje vile koju je kupila pre tačno deset godina, piše "Alo".

- Ana je luksuzno zdanje, jedno od najlepših u mondenskom naselju Son Vida na ovom španskom ostrvu, pazarila još 2008. godine. Kupila ga je za 4,5 miliona evra, a do sada je u njega investirala bar još dva miliona. Nakon udaje za fudbalera Bastijana Švajnštajgera, ali i rođenja prvog deteta, otpočela je renoviranje ovog kompleksa, kako bi ga prilagodila potrebama svoje porodice - ispričao je za gorepomenuti list izvor blizak srpskoj teniserki.

Budući da sada ima dvoje dece, kako ističe izvor, pojavila se potreba za većim prostorom i brojem soba, pa je lepa teniserka odlučila da je vreme da se pozabavi preuređenjem.

NE PROPUSTITE:
Jednostavan recept Ane Ivanović za domaći hleb od banane (foto)

Ata Images

 

 

Ana Ivanović i Bastijan imaju visoke zahteve kada je njihov dom u pitanju

- Od maja 2019. godine, kroz Anino imanje prošlo je puno majstora, podizvođača i izvođača radova, arhitekata. Budući da sam kompleks ima nekoliko hiljada kvadrata, u sklopu kog se nalaze i teniski tereni, bazeni, kako spoljašnji tako i unutrašnji, posao nije mogao da se završi za par meseci - ispričao je izvor i dodao:

- Teniserka i fudbaler imaju visoke zahteve kada je njihov dom u pitanju. Kako im finansije ne predstavljaju problem, ne žele da prave kompromise. Materijali koji se koriste u gradnji najbolji su i najkvalitetniji, kao i osvetljenje, zelena površina. Pauza u renoviranju napravljena je zbog pandemije koronavirusa, jer nisu želeli da dovode u pitanje živote zaposlenih. Budući da pandemija polako jenjava, Ana i Bastijan su rešili da nastave započeto. Zbog toga se ovih dana na njihovom imanju opet mogu videti majstori, mešalice, cement i dizalice.

NE PROPUSTITE: 
ZA PRVI ROĐENDAN DAR OD MILION EVRA: Ana i Bastijan OVO POKLONILI sinu mezimcu!

Guliver/Getty

 

 

Ana Ivanović i Bastijan u junu stižu u Beograd!

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger podelili su srećne vesti. Uskoro stižu u Beograd i lepim povodom konačno će se sresti sa svojom porodicom.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uskoro će, kako se navodi, posetiti Beograd a povod dolaska je krštenje Aninog bratanca, sina Miloša Ivanovića i Dragane Džajić, pisao je „Kurir“.

Budući da je cela planeta propatila zbog pandemije korona viirusa i da se situacija tek sada normalizuje, krštenje Draganinon i Miloševog sina upriličeno je za mesec jun.

Kako se dalje navodi, porodice Ivanović i Džajić ne žele da prave gala ceremoniju sa mnogo zvanica, već će čin krštenja biti upriličen u crkvi, a nakon toga sledi porodični ručak.

Boško Karanović Story

 

 

 

NE PROPUSTITE:
Venčanja poznatih koja su obeležila 2019. godinu a ova srpska svadba bila je najskuplja! (foto)

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading