Celebrity News

Ana Kokić za sebe kaže da NIJE strog roditelj, ćerke kažnjava po zasluzi

Ana Kokić za sebe kaže da NIJE strog roditelj, ćerke kažnjava po zasluzi

Naša popularna pevačica Ana Kokić i njen supurg, vaterpolista Nikola Rađen, već godinama uživaju u skladnom braku u kom su dobili i dve ćerkice, Ninu i Teu.

S obzirom na to da njene mezimice sada prelaze u tinejdžersko doba, pitali smo Anu da li je strog roditelj i da li kažnjava ćerke.

- Nismo ni on ni ja strogi, samo smo pravedni, sve po zasluzi. Naravno da ima kazni. Škola im je jedina obaveza i to je nešto što mora da se obavi. Škola ne služi samo za to da nešto naučimo, već i da steknemo neke radne navike i da obavljamo svoje obaveze na vreme, tako da kada se tu nešto ne uradi kako treba, oduzimaju se telefoni, gase se crtaći i tako to - rekla je Ana.

Ona je otkrila i koliko joj teško pada razdvojenost od supruga, s obzirom na to da su oboje zbog poslovnih obaveza često odsutni od kuće.

- Tako je, jednostavno smo to tako prihvatili i ne pravimo nikakvu tragediju od toga, svesni smo da to neće trajati doveka, to je možda još koja godina dok on igra - navela je Kokićeva.

Ona je nedavno snimila i pesmu sa popularnim dvojcem Coronom i Rimskim koja nosi naziv "Karmin".

- To je prvi put od mene nešto u tom fazonu. Ja dugo nisam mogla da se usudim na tako nešto, jer sam navikla od samog početka mog rada da je oko mene bend, da je tu živa svirka i da ima neke energije živih nastupa. Ovo je nešto malo drugačije, di-džej varijante, elektronske. Ali mogu da kažem da je super ispalo, na moje veliko zadovoljstvo, oni su se zaista potrudili. Pogodilo se da je pesma i meni legla i da su oni uradili sve maksimalno dobro, i ta saradnja će se nastaviti, tako da očekujte uskoro još nešto zanimljivo - rekla je Ana.