Celebrity News

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta: NOVA ŠANSA ZA LJUBAV!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta: NOVA ŠANSA ZA LJUBAV!

Nakon burnog braka i još burnijeg rastanka, pop zvezda odlučila je da provede nekoliko dana na moru sa svojim kontroverznim suprugom i to prvenstveno zbog ćerke Tare koja je izuzetno vezana za oca...

Ako Ani Nikolić (40) i Stefanu Đuriću Rasti (29) jednog dana dosadi da se bave muzikom, mogu da priču o svojoj ljubavi prodaju producentima iz Bolivuda i – eto nove serije, koja će se prikazivati mesecima, a možda i godinama. Najnovije vesti kažu da njih dvoje nisu otputovali u luksuzan rizort u Turskoj samo kao mama i tata, koji tolerišu jedno drugo da bi njihova ćerkica Tara uživala u porodičnoj atmosferi, već kao par čija strast nije iščezla. Turbulencije koje su u njihovim odnosima prisutne takoreći od početka veze, teško je nabrojati. Trenutak kada je reper napustio dom u kome je živeo sa Anom, a pogotovo predavanje dokumenata za razvod, delovali su kao definitivan kraj ljubavi, a takvom utisku doprinela je i njena izjava data u junu, pred TV kamerama “Premijere”:

– Prošla sam kroz veoma težak period. Sve žene koje iza sebe imaju razvod, pa makar brak bio iz interesa, znaju da nije lako, a ovaj brak bio je iz velike ljubavi. Ljubavi nikada nije manjkalo.

U istom razgovoru još jednom je naglasila koliko je teško podnela razvod i dodala:

– Trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim i krenem dalje, da nastavim svoj život. Mislim da je to bio najbolji potez u tom trenutku.

Jedino što je tada moglo da je obraduje bila je Tara. Kad bi videla nju, shvatila bi da nema mnogo izbora niti luksuz da padne u depresiju. Međutim, ono što je u nekom trenutku bio dobar potez, posle nekog vremena može da bude pod znakom pitanja, tim pre što je Ana više puta ponovila koliko je to bila snažna ljubav.  Neko bi duhovito zaključio da su Anini odnosi s Rastom varljivi kao njena težina, ali je poslednjih meseci baš tu došlo do pozitivnih promena. Bilo bi preterano reći da je Ana na korak od figure koju je imala kada je pevala „Romale, romali“, ali budimo realni, to je bilo 2006. godine. No, daleko je i od prošlogodišnjeg izdanja. Paralelno s pripremama novog albuma vežbala je „iz sve snage“, pa se rezultati i te kako vide. Sudeći po njenom “Instagram” profilu, zadovoljna je svojom figurom da bi sebi priuštila atraktivan kupaći kostim s leopard printom. Budući da je čak i uz tu „plažnu fotografiju“ napisala: „Kratak predah... i vraćam se da vas obradujem novim pesmama i spotovima“, jasno je da će novi album, koji će se zvati „Klinika“, pojaviti vrlo brzo, možda čak do njenog rođendana, koji slavi 27. septembra. Osim na pesme, obratićemo pažnju i na izdavača, jer je njen prošli album objavila Rastina izdavačka kuća.

Za razliku od Ane, koja je napravila veliku profesionalnu pauzu, Rasta ide s nastupa na nastup, a nađe vremena i za verbalni obračun s bivšim saradnikom Vanjom Ulepićem. Čitajući šta je sve u stanju da napiše, po ko zna koji put smo mogli da se uverimo da je Rasta čovek krajnosti – ili beskrajno voli ili ne bira način na koji će nekoga uvrediti.

Ana s ogromnim zadovoljstvom priča o tome kako su nastajale pesme za koje je tekstove napisala Marina Tucaković, a već sada znamo i da će album imati „sunčanu“ i „tamnu“ stranu. Kaže da je u periodu kad joj je bilo zaista teško, birala depresivne numere, a kad se poslednjih nekoliko meseci njeno raspoloženje bitno popravilo, pesme su odisale tom energijom.