Celebrity News

Bivši suprug odmah dojurio u bolnicu: Ana Nikolić ponovo kolabirala?

Bivši suprug odmah dojurio u bolnicu: Ana Nikolić ponovo kolabirala?

Popularna pevačica Ana Nikolić  veoma je aktivna na poslovnom planu, ali mora da povede više računa o svom zdravlju!

Ana Nikolić za Dan zaljubljenih svojoj vernoj publici priprema posebno muzičko iznenađenje koje će pratiti i zanimljivi video sadržaji.

Tim povodom, ona je nedavno u Maroku snimala spot i tada se dogodila prva nezgoda.

Pripremajući se za veliki povratak na muzičku scenu, Ana je u kratkom vremenskom periodu smršala više od 35 kilograma. Dijeta je uzela svoj danak, pa je pevačica tokom snimanja završila u bolnici.

– Ona se sto puta dnevno presvuče, promeni šminku, frizuru, stajling, ma ne stiže ni da jede. Malo se spava, puno se radi i to je dovelo do toga da kolabira. Ana je perfekcionista, u stanju je da po sto puta dnevno ponovi istu scenu, pa umesto planiranih pet sati. Na snimanju se ostane i 15, a u međuvremenu ništa ne pojede, samo nazdravi sa ekipom i popije po koju čašicu da dođe sebi – rekao je izvor blizak pevačici za “Svet”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 27, 2020 at 1:07pm PST

– Kad se srušila na snimanju, stavili su je je u kola i odvezli u najbližu bolnicu. Doktori su je pregledali i konstatovali da je sve u redu, ali da joj je iscrpljen organizam. Dali su joj infuziju i prepisali terapiju. Naravno, odmor, što ona nije ispoštovala jer mora da završi sve planirano za te dve nedelje - dodao je izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 27, 2020 at 11:13am PST

Posle povratka u Srbiju, Ani je ponovo pozlilo, pa je hospitalizovana. Smeštena je u ambulantu jedne privatne klinike gde je ponovo dobila infuziju.

Kako “Svet” prenosi, Ana je u ovom teškom momentu prvo pozvala svog bivšeg supruga Rastu koji je odmah dojurio u bolnicu.

Ani je laknulo kada ga je ugledala. Rasta je odmah pritrčao da je zagrli i da je uteši. Ostali su satima na klinici, ali sva sreća,  nije bilo ništa ozbiljnije. Pustili su je istog dana da ode kuće. Videla sam da su otišli zajedno njegovim kolima, a on joj je pomogao da dođe do automobila pošto je bila iscrpljena nakon neprespavane noći – rekla magazinu "Svet" je medicinska sestra.

Ana Nikolić objavila fotografije sa plaže i izgleda poput boginje!

Jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj estradnoj sceni, Ana Nikolić, nedavno je rešila da 'napuni baterije', pa je sa svojom mezimicom Tarom bila u Dubaiju i Tajlandu.

Ana je još prošle godine isplanirala da će čim snimi novi album sa Tarom otići na neku daleku destinaciju. Pošto nije mogla da se odluči gde će, otišla je na čak dve egzotične destinacije. Najpre su bile u Dubaiju, a zatim produžile u Tajland. Za hotele, hranu i prevoz Ana je iskeširala čak 20.000 evra - rekao je izvor za “Informer”i dodao kako pevačica posebno uživa u tajlandskoj kuhinji i masaži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 16, 2020 at 1:47pm PST

 

- Spavale su u najskupljim hotelima. Ana je boravak u Dubaiju iskoristila za jedan veći šoping, gde je počastila i sebe i Taru brojnim krpicama. Sebe je ponovila odličnim komadima, koji joj sada sjajno stoje jer je dosta smršala. Čim se vrati sa odmora, objavljuje novi album i posvetiće se njegovoj promociji. Planira da počne i s nastupima, tako da joj je ovaj odmor preko potreban da napuni baterije i pripremi se za sve što je očekuje – dodao je izvor.

Veliku pažnju na sebe skrenula je fotografijama sa plaže na kojima izgleda savršeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 16, 2020 at 11:26pm PST

Podsećamo, pevačica Ana Nikolić je dugo vremena bila u žiži javnosti zbog svog fizičkog izgleda. Višak kilograma koje je dobila u trudnoći nije mogla takolako skine, ali sada je uspela da povrati svoju savršeno vitku liniju.