Celebrity News

Ana Pendić otkriva šta joj nikako ne polazi za rukom

Ana Pendić otkriva šta joj nikako ne polazi za rukom

I dok njene koleginice pričaju o modi i estetskim zahvatima, voditeljka Ana Pendić kuburi sa svakodnevnim problemima.

Voditeljka "Paparaco lova", jedne od najgledanijih emisija, otkriva da nije vešta kada je reč o kulinarstvu, ali da izuzetno voli jela srpske kuhinje.

Ona ističe da je njeno omiljeno jelo pasulj, ali da joj nikako ne polazi za rukom da ga spremi, jer, kako kaže, njena mama sigurno ima tajni recept.

- Naša domaća kuhinja definitivno ima ogroman potencijal. Ja volim pasulj, mada nešto nisam vična spremanju. Mami stalno pokušavam da objasnim da sigurno ima neki fazon koji neće da mi otkrije, ali što se tiče tih tradicionalnih jela, stvar je definitivno u iskustvu - objašnjava Ana, za "Alo", i otkriva zbog čega ne sprema ostala domaća jela.

- Svi kažu da je na veliku količinu sve ukusnije, lepše miriše i ima poseban šmek. S obzirom na to da moj muž ruča na poslu, a ćerkica u vrtiću, nekako mi je gubljenje vremena da kuvam ta tradicionalna jela samo za mene, koja sam jedina preko dana kod kuće. Mamu pokušavam da nagovorim da me nauči da pravim taj pasulj jer ga rado jedem - objašnjava voditeljka, kojoj je jedina želja da novogodišnju noć provede samo sa svojim suprugom Vojkanom Radošem.

- Moj muž uglavnom radi za Novu godinu. Mislim da ću ove godine uspeti da ga ubedim da proslavimo u krugu porodice. Mi obično zbog ćerkice odemo kod nekog njenog drugara, organizujemo Deda Mraza i sve sitne radosti koje deca i očekuju. Međutim, ove godine želim da muž i ja budemo sami. Želim da uspavamo dete pre ponoći i da budemo u nekoj intimnoj atmosferi, pijuckamo i posvetimo se jedno drugom. Pre nego što smo dobili dete, Novu godinu smo slavili u velikom društvu, a sada mislim da je konačno došlo vreme da je provedemo sami - ističe Ana i dodaje da će sa svojim izabranikom sigurno imati i romantično putovanje.

- Mi obožavamo Kopaonik. Moj muž je veliki ljubitelj skijanja i svih zimskih sportova, tako da ćemo i ove godine posetiti Kopaonik verovatno dva, ako ne i tri puta - završava voditeljka.