Celebrity News

Ana Sević se pomirila sa bivšim?

Ana Sević se pomirila sa bivšim?

Pevačica Ana Sević, navodno se pomirila sa bivšim dečkom Danijelom Nedeljkovićem posle kraćeg raskida, pišu domaći mediji.

Naime, ovaj par je "uhvaćen" na Kopaoniku na jednom nastupu, gde su sedeli za istim stolom i uživali u zajedničkom društvu.

Njih dvoje navodno već dva dana borave na ovoj planini, a pomirili su se pre dočeka 2020. godine, piše "Telegraf".

Podsećamo, mediji su u prvim danima Nove godine pisali kako je  Ana Sević stavila tačku na vezu sa Danijelom Nedeljković i kako je ovaj put razlog bila navodna Danijelova prevara.

Ponovo postaje voditeljka: Ana Sević u novom projektu?

Naime, par je, kako se pisalo navodno raskinuo vezu nakon dve godine zbog bivše devojke Ace Lukasa, manekenke Jovane Doroški.

Prema tvrdnjama izvora, pevačica i voditeljka je nedavno saznala da se njen izabranik i Jovana viđaju već dva meseca, a potvrdu za sumnje dobila je poslednjih dana stare godine kada je novopečeni par navodno i uhvatila na delu, pisao je “Srpski Telegraf”.

- Samo nekoliko dana pred Novu godinu prijateljica je javila Ani da u restoranu u kom ona sedi, sede i Danijel i Jovana i da i sama može da ih zatekne - ispričao je izvor za pomenuti list i dodao:

- Ana se odmah uputila tamo i na zaprepašćenje i Danijela i Jovane sela je za njihov sto. Danijel je zbunjeno upitao: ‘Odakle ti’, a Ana mu je odgovorila: ‘Došla sam da vidim šta radite’. Bukvalno ceo restoran je gledao u njih. Jovana se samo pokupila i izašla zbog scene koja se napravila -rekao je izvor.

Inače, pre ovoga Ana Sević i Danijel bili su dve godine u stabilnoj vezi, koja je početkom septembra prošle godine bila poljuljana kada je par raskinuo.

O raskidu para tada se nagađalo, a mnogi mediji su pisali kako je Ana Sević navodno ostavila Danijela Nedeljkovića jer on nije želeo brak.

Verenica Darka Lazića iznenadila fotografijama sa Lorenom: Šta će reći mama Ana Sević?

- Ana je želela da ona i Danijel odu korak dalje, što je i logično kada ste skoro dve godine u vezi. Ranije nisu pričali o tome konkretno, ali u poslednje vreme ona mu je nagoveštavala da bi to volela. Shvatila je da nemaju iste poglede na budućnost i razočarala se, pa je shvatila da treba da raskinu, iako joj je to veoma teško palo - rekao je tada izvor blizak pevačici za domaće mediji.

Nakon raskida par se danima viđao, razgovarao i shvatio da ne mogu jedno bez drugog.

- Ana Sević je uvek govorila da je Daniel nešto najbolje što je moglo da joj se desi nakon razlaza od Darka, ali takođe, posle određenog vremena njihove veze, stvari nisu funkcionisale na najbolji način. Daniel je imao neke druge prioritete, a Ana mu je jasno stavila do znanja šta želi, a šta ne. Budući da su im se mišljenja u nekom trenutku veze mimoilazila, Sevićeva je odlučila da ga ostavi, ali mu nije zamerala što u tom trenutku nije bio spreman da joj kaže da je pogrešio. Ostali su prijatelji, bili su tu jedno za drugo, ali o pomirenju tada nije bilo reči. Ipak, situacija se u međuvremenu promenila - otkrio je izvor tada za “Alo”.

Na temu nedavnog raskida, kao i sada pomirenja pevačica se nije oglašavala.