Celebrity News

Anabela Atijas surovo iskrena: Najveća laž na svetu je da sam loša majka!

Anabela Atijas surovo iskrena: Najveća laž na svetu je da sam loša majka!

Pevačica Anabela Atijas pre nekoliko dana izašla je iz rijalitija osvojivši četvrto mesto na finalnom takmičenju. Ovim plasmanom bila je vidno razočarana, ali se posle sleganja utisaka i privikavanja na realnost, obratila uživo na "Instagramu". 

Pevačica Anabela Atijas, majka Lune Đogani otkrila je kako se oseća nakon svega, ističući da je presrećna što je konačno u svom domu, među svojima.

- Dobro sam, presrećna sam što sam u svojoj kući. Malo sam se nasekirala, Blankica mi ima temperaturu. Dobila je herpes. Izašla sam mirna, srećna, osetila sam sve što ste mi slali. Ovo je za mene bila teška priča, koju sam očigledno morala da preživim, da bih bila bolje. Zaslužila sam da živim život bez trauma. Ovo je bio jedini način da to ostvarim, nadam se da me razumete. Nemojte da sudite, jer niste bili u mojoj koži. Ne želim da se bavim ljudima koji podržavaju nešto što ja ne podržavam. Neću da ćutim, neću da hranim zlo, jedino priznajem vas koji me razumeju -  počela je svoju priču Anabela...

NE PROPUSTITE: Anabela Atijas i Luna Đogani: Gledaj majku, biraj ćerku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anabela (@anabelci) on May 5, 2020 at 8:20am PDT

Pevačica Anabela Atijas - Ne stidim se sebe ni svojih postupaka

Istakla je da nije igrala nikakav rijaliti i da je za nju sve ovo bio realan život. Surova realnost, kako ju je sama nazvala.

- Nisam igrala nikakav rijaliti, osećala sam se kako sam se osećala. Tako je kako je, to je moja surova realnost. Znam ima vas koji ste "poginuli" za mene. Drago mi je što se polako vraćam svom životu, jedno vreme biću prezauzeta, znate kako to ide, moraću. Jedva sam uključila "Instagram", zaboravila sam kako se to radi, pomažu mi moji! (smeh) Hvala na podršci, biće vremena da objašnjavam neke stvari, mada mislim da su svi sve videli.

Anabela Atijas dodala je i da se ne stidi svojih postupaka.

- Ne stidim se sebe ni svojih postupaka. Imam pravo da se fokusiram na ono što me čini srećnom. Nemojte nikad da ćutite pred istinom. Ljudi na kraju urade samo ono što je dobro za njihovu zadnjicu. Zlo je zlo, nepodržavajte ga nikada. Širite ljubav. Volim vas, hvala vam. Da vam se sve vrati, i ljubav i poljupci. Čestitam Ivi, ona mi je mnogo značila. Mića mi je dao mnogo podrške i ljubavi. Stefan isto. Tarinjo moj, moja devojčica. Ko razume šta sam htela razume, ko ne žao mi je - rekla je Anabela Atijas.

NE PROPUSTITE: Njene reči će vam ODZVANJATI u ušima: Anabela Atijas otkrila kako je sa 20 godina prošla kroz PAKAO bolesti

Pevačica Anabela Atijas - Radila sam sve za svoju decu

Zbog okolnosti i situacija koje su dovele do toga da ceo život ogoli pred kamerama u rijalitiju, Anabela Atijas pretrpela je veliki bol. Nikada je nije bolela izrečena istina, već laž.

- Ne samo da sam doživela da budem nazivana lošom majkom koja svojoj deci ne misli dobro, nego su Luna i Gagi ćutali dok me je Marko udarao tamo gde me najviše boli. Moje padanje na kolena i jecaji pokazatelj su moje nemoći da se izborim s velikim bolom. Nikada me nije bolela istina već neistina, a najveća laž na svetu je da sam loša majka - kaže pevačica.

Istakla je i da je Luni sve oprostila...

- Radila sam sve za svoju decu. Luna i Gagi su to podržali i prećutali svaku kritiku upućenu meni. Tom istom Gagiju bila sam majka, a kamoli svojoj deci. Ipak, oprostila sam Luni jer ne bih mogla da živim s tim da joj stvaram teret i osećaj da nema mamu pored sebe.

Anabela Atijas otkrila je planove za budućnost, navodeći da joj je preko potreban mir.

- Imam potrebu da se izolujem i želju da porodici nadoknadim svu pozitivnu energiju koju sam im odnela. Andrej nas je spajao sve vreme i želeo da porodica bude na okupu. Krivo mi je što je izostala zahvalnost onih kojima je najviše pomogao. Umorila sam se od osećaja da moram da vodim borbe, isplakala sam sve suze ovog sveta i više ne želim da hranim zlo oko sebe - zaključuje na kraju pevačica Anabela Atijas, piše "Kurir".

NE PROPUSTITE: Anabela Atijas o svom psihičkom stanju: Zbog Lune sam dobila bolest, bolje da sam umrla!

Komentari (0)

Loading