Celebrity News

Anabela i Andrej na korak do pomirenja, a evo čega se plaše

Anabela i Andrej na korak do pomirenja, a evo čega se plaše

Pevačica Anabela Bukva i njen partner Andrej Atijas pre par meseci stavili su tačku na njihov brak, ali izgleda da je razdvojenost učinila svoje i njih dvoje su shvatili  kako se i dalje vole.

- Svi koji poznaju Andreja i Anabelu znaju koliko se oni vole. Iako su se razveli, ljubav se nije ugasila, a kako vreme prolazi, sve više shvataju da ne mogu jedno bez drugog. Mada, više je na polju pomirenja aktivan Andrej. On svaki dan zove Anabelu, šalje joj poruke, najpre pod izgovorom da pita nešto o ćerki, ali nije samo zbog toga (smeh). Često joj piše da mu nedostaje, da je pogrešio što ju je pustio da ode i da treba da pokušaju ponovo. Njoj to prija, drago joj je što je on i dalje voli, jer i ona oseća još uvek nešto prema njemu, ali malo tvrdi pazar (smeh). Nije sigurna da li želi da se upušta u to - kaže izvor blizak Anabeli.

Anabela Atijas o Andreju: Osetila sam da mu se svidela druga žena

- Prosto, ona se plaši kako će podneti ako opet ne uspeju. Kada su se razvodili, bilo joj je teško, posebno da se privikne da je otišao iz stana i da je sama. S druge strane, stalno govori i da, ako ne uspeju, kako će se to odraziti na njihovu ćerku, kakav će primer time dati i Luni i Nini. Ali, znajući Andreja, on je jako uporan i neće odustati tek tako. Viđaju se skoro svakodnevno, vreme provode zajedno, vode Blankicu u bioskop, idu zajedno na večere i nekoliko puta su pričali o tome. Znajući Anabelu, vrlo je moguće da popusti. Svi navijaju da se pomire i savetuju je da ne treba da misli na to šta će da priča čaršija - priča izvor za "Kurir".

Podsećamo, par je čim se rastao objavio kako je ostao u dobrim odnosima i kako se i dalje voli, kao i da za njihov rastanak nije kriva treća osoba.