Celebrity News

Anabela otkrila istinu o pomirenju sa bivšim mužem: Maltene smo nerazdvojni

Anabela otkrila istinu o pomirenju sa bivšim mužem: Maltene smo nerazdvojni

Nekadašnji par, koji je tačku na svoj brak stavio krajem prošle godine, Anabela i Andrej Atijas sa ćerkom Bjankom trenutno uživaju na Kopaoniku.

Naime, svima je poznato kako su bivši partneri i posle razvoda ostali u dobrim i prijateljskim odnosima, međutim nedavno su mnoge zbunili kada su objavili zajedničku fotografiju. Svi su pomislili da su se Anabela i Andrej pomirili. Ipak, kako pevačica otkriva za “Blic”, ona je Andreju podrška tokom njegovog izlečenja od alkoholizma.

“Moja devojka”: Anabela i Andrej ponovo zajedno? (foto)

- Andrej je izašao iz bolnice i dalje je na lečenju. Mene je uzeo za podršku. Maltene smo nerazdvojni. Blankica skija sa tatom. Meni je važno da ona ima osećaj porodice, pogotovu na ovakvim putovanjima. Ona je mala, a dosta je prošla zadnjih meseci, pa nam je važno da joj povratimo osećaj porodice i prijateljstva, kao i sigurnosti - kaže za pomenuti list Anabela Atijas koja komentariše i pisanja da je ljubav između nje i bivše supruga ponovo buknula.

Zajednička putovanja 

- Sigurna sam da ćemo uvek planirati zajednička putovanja dokle god je to moguće. A ako se desi nešto više među nama, javljam - kaže ona kroz smeh i nastavlja:

- Andrej i ja se nismo svađali. Više puta smo rekli da smo jedno drugom veoma važni i da ćemo zajedno odgajati dete i biti najbolji prijatelji. Moji roditelji su se razveli kada sam imala tri godine, imali su druge brakove, ali su uvek bili prijatelji. To mi je normalna stvar i hvala im na tome. Kod mene nije normalno da se ljudi svađaju i tuku - bila je iskrena prevačica za "Blic".

Andrej iskreno o lečenju od alkoholizma

Inače, zajednička putovanja, te česti boravak porodice na okupu Andreju pomažu tokom rehabilitacije. Andrej je nedavno za magazina "Story" otkrio:

– Anabela i ja nismo se razveli zbog mog alkoholizma, ali to je sigurno uticalo. Kad god bi nastupio neki problem, ja bih se napio. U tom pijanstvu uradio bih nešto deset puta gore nego da sam bio trezan, bio bih deset puta agresivniji. Ali nije istina da sam prema Anabeli bio nasilan, kao što su pisali, iako jesam razbijao i lupao po kući. Porodično nasilje se u tom smislu jeste događalo, ali nikada je nisam udario – izričit je bio Andrej. Bivša žena bila je, kako navodi, osoba koja je imala presudnu ulogu u tome da krene na lečenje.

Anabela, moj otac i kum organizovali su intervenciju, kao u filmovima, objasnili su mi da imam problem i da su tu da mi pomognu ali da ako ne budem želeo da nešto preduzmem, dići će ruke od mene – prisetio se Atijas za magazin "Story" i dodao da je podsvesno i sam znao da je vreme da nešto promeni.

Ipak samo prijatelji

Drago mu je što je Anabela i danas uz njega iako je negirao spekulacije da bi njih dvoje mogli da se pomire.

- Drago mi je što smo ona i ja ostali prijatelji. Pokazalo se da smo bolji prijatelji nego što smo bili supružnici. Mislim da je bolje što smo imali bolji razvod nego loš brak. Ne verujem da ćemo se ona i ja pomiriti, oboje smo krenuli svojim putevima. Desilo se mnogo toga i smatram da naša ljubav ne bi ponovo uspela. Ne krivim nikoga i ništa, ja sam bio taj koji je pravio probleme. Najveći krivac sam ja – konstatovao je nedavno Andrej.