Celebrity News

Anastasiji u PONOĆ DEČKO SPREMIO ŠOK IZNENAĐENJE! Svi detalji proslave rođendana u Grčkoj

Anastasiji u PONOĆ DEČKO SPREMIO ŠOK IZNENAĐENJE! Svi detalji proslave rođendana u Grčkoj

Anastasija Ražnatović proslavila je rođendan na jednom od najprestižnijih grčkih ostrva Mikonosu, gde se odmara već nekoliko dana.

Anastasija je 21 svećicu sa rođendanske torte oduvala u društvu dečka Đorđa Kuljića i nekoliko najbližih prijatelja, a u ponoć je po grčkoj tradiciji lomila tanjire.

- Prošlo leto Anastasija je boravila na Mikonosu i oduševila se plažama i atmosferom, zato je ove godine pred rođendan odlučila da sa dečkom i nekoliko najbližih prijatelja ode upravo tamo. Nekoliko meseci ranije bukirali su karte, a dva dana pre rođendana zaputili su se na ovo ostrvo. Čim su stigli, Anastasija se prepustila čarima plaža i sa dečkom tokom dana uživala u sunčanju i kupanju. Večeri su provodili na večerama i u šetnji obalom - kaže izvor blizak porodici Ražnatović, i otkriva da je tako bilo i u subotu uveče kada je Anastasija proslavila rođendan.

https://www.instagram.com/p/Bx5JxQSIM-c/

- To veče je sa Đorđem i prijateljima bila na večeri, a čim je sat otkucao ponoć dečko joj je čestitao rođendan. Konobari su izneli tortu na kojoj je bilo cveće, a muzičari su joj otpevali pesmu “Happy birthday”. Bila je iznenađenja i srećna u isto vreme, na torti je bio vatromet. Nekoliko trenutaka pre nego što je oduvala svećice na torti, nad morem je nebo obasjao vatromet organizovan u njenu čast, a bend je svirao njenu omiljenu pesmu. Grci koji su se zatekli u restoranu rekli su joj da treba, kako to njihovi običaji nalažu, da lomi tanjire. Objasnili su joj da to znači oslobađanje od stresa i rasterivanje zlih duhova te da oni to rade za praznike i rođendane. Anastasija je s osmehom prihvatila da to uradi, a onda su joj doneli nekoliko tanjira. Posle razbijanja svakog usledio je aplauz, što je Anastasiji bilo zabavno. Uživala je u ovom grčkom običaju - otkriva izvor.

https://www.instagram.com/p/Bx4XizaIXGC/

Čitavo veče stizale su joj poruke i čestitke od porodice, dok su joj prijatelji i Đole poklon poneli iz Beograda. Anastasija nije neko ko mari za materijalne stvari tako da se nije hvalila šta je dobila. Njoj je najbitnije da je na putovanju s ljudima koje voli i da uživa u plivanju jer tako puni baterije za nove radne pobede. Nakon uspeha koji je postigla sa pesmom „Rane” velika je odgovornost na njoj kakav će biti sledeći singl koji će izbaciti i o tome intenzivno razmišlja.