Celebrity News

Anđelina Džoli donirala milion dolara za najugroženiju decu

Anđelina Džoli donirala milion dolara za najugroženiju decu

Glumica Anđelina Džoli, nastavlja svoj humanitarni rad, i pomaže deci kojoj je potrebna pomoć tokom pandemije

Oskarovka i aktivistkinja Anđelina Džoli donirala je milion dolara organizaciji „Nijedno dete gladno“ koja dostavlja pomoć zajednicama da nahrane decu koja zavise od školskog ručka.

- Od ove sedmice preko milijardu dece je van škola, jer su one zatvorene zbog koronavirusa. Mnoga deca zavise od obroka koje su imala u školi, uključujući i gotovo 22 miliona dece u Americi. Organizacija 'Nijedno dete gladno' ulaže napore da obezbedi hranu što većem broju dece - saopštila je Anđelina, a prenosi magazin „Pipl“.

Ova donacija nije jedini način na koji ova majka šestoro dece pomaže onima kojima je pomoć potrebna tokom pandemije.

Ona je, takođe, dala donaciju Agenciji za izbeglice Ujedinjenih naroda i poslala je podršku školama koje finansira u Avganistanu, Kambodži, Keniji i Namibiji.

Potez teniserke vredan divljenja! Ana Ivanović donirala Srbiji 35 respiratora!

Trenutno, finansira 10 škola u Kambodži preko „Madoks Džoli Pit“ fondacije, osnovane u čast njenog najstarijeg sina kojeg je usvojila iz Azije. Također finansira i školu za devojčice u Keniji i još dve škole za devojčice u Avganistanu.

Anđelina radi sa organizacijom Unesco na uspostavljanju Globalne koalicije za obrazovanje kako bi pomogla najmlađima da ostvare učenje na daljinu tokom razdoblja kada su škole zatvorene.

Dejan Stanković donirao Srbiji ogromnu pomoć zbog koje mu cela nacija aplaudira!

Anđelinu Džoli muče zdravstveni problemi

Pored toga što je njen donatorski rad u ovim teškim vremeniam u centru pažnje svetskih medija, pojavile su se i vesti da Anđelina ima ozbiljnih zdravstvenih problema

Prema pisanju američkog tabloida "New Weekly!", glumica ima ozbiljnu zdravstvenu krizu.

- Anđelina jedva da može da stoji na svojim nogama. A i kada ustane, odmah joj bude loše. Konstantno oseća vrtoglavice. Njene asistentkinje je retko puštaju samu bilo gde jer se plaše da se slavna glumica iznenada ne sruši - otkriva izvor pomenutog lista i dodaje da je nikada nisu videle da nešto jede.

Izvini Anđelina! Bred Pit i Dženifer Aniston oduševili svet, stiže devojčica!

Navodno, Anđelina je u takvo stanje zapala posle nedavnog i više nego srdačnog sustreta Breda Pita i Dženifer Aniston na dodeli SAG nagrada i njihovog pomirenja o kome već dugo pišu vodeći tabloidi.