Celebrity News

Anđelina Džoli i Bred Pit: Zbog OVE STVARI razvod je ponovo ODLOŽEN

Anđelina Džoli i Bred Pit: Zbog OVE STVARI razvod je ponovo ODLOŽEN

Strani mediji su prošle nedelje pisali kako se dugotrajni sudski proces između Anđeline Džoli i Breda Pita stišava i bliži kraju.

Zaraćene strane našle su zajednički jezik i trebalo bi konačno da odluče kako će podeliti starateljstvo nad njihovih šestoro dece. Međutim, stvar se ipak ponovno zakomplikovala jer su bivši supružnici od sudije zatražili još vremena pre nego što se donese konačna odluka.

Magazin Blast piše da je Džoli podnela zahtev da se finalni sastanak sa sudijom, koji treba da donese odluku, odloži na neko vreme. Spomenuti sudija angažovan je privatno od strane glumačkog para, a Anđelina sada želi da utvrdi da li je zaista objektivan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ?????????.??? (@diamonds.s1) дана 27. Нов 2018. у 6:53 PST

Isti sudija bio je prisutan na građanskom venčanju nekadašnjih supružnika, 2014. godine. Ovo mu je vrlo verovatno poslednji veliki slučaj jer u decembru 2019. planira odlazak u penziju.

Problem oko podele starateljstva dogodio se jer je nakon razvoda, Džoli odlučila da svim silama udalji svog bivšeg supruga od njihovih šestoro dece. Tražila je tada od suda, u bici za starateljstvo, da oni ‘pripadnu’ isključivo njoj. Brad nije hteo da se pomiri sa takvom odlukom pa se čitava stvar zakomplikovala, a sud je do finalne odluke odredio da deca imaju pravo da provode vreme sa ocem.

Iako su nedavno Brad i Anđelina zaključili da ovakvim ponašanjem otežavaju svojoj deci, čini se da ova bitka još uvek nije pri kraju.

Dugi izvori prenose kako zapravo pitanje imovine nije razjašnjeno pa razvod nije okončan zbog toga i kako je bračni par od sudije tražio da im da vremena do juna kako bi se njih dvoje dogovorili oko podele nekretnina.