Celebrity News

Anđelina Džoli: IMAM OSEĆAJ DA SAM CEO ŽIVOT OKRUŽENA KRITIKAMA I OSUDAMA

Anđelina Džoli: IMAM OSEĆAJ DA SAM CEO ŽIVOT OKRUŽENA KRITIKAMA I OSUDAMA

Prelepa Anđelina Džoli gostovala je u intervjuu za britansko izdanje Glamour magazina, te na samom početku razgovora otkrila kako se godinama borila da se suoči sa kritikama, te kako da u istim krtikama bude blaža prema sebi.

– Imam osećaj da sam ceo život okružena kririkama i osudama – kazala je na samom početku.

U intervjuu, koji je dala zajedno sa svojom filmskom ćerkom, Elom Fening, diva je priznala je kako joj je lik Grdane, uveliko pomogao u samootkrivanju.

– Izuzetno mi je važno što je film progovorio o samopomoći, o traženju same sebe, kao i o tome da moraš ostati veran sebi bez obzira ne to kako te drugi vide ili kako se ti osećaš. Kada vidim ljude koji se prave onakvima kakvi zapravo nisu, kada glume nešto, osećam gušenje, svesna sam da ne mogu disati. Ljudi se previše prepuštaju tome i to je strašno. Na sreću, ja se nisam našla u takvim situacijama, stoga se ne smem žaliti - rekla je i dodala:

– U jednom trenutku svi dođemo do te tačke kada su bol ili gubitak neizdrživi i tada će ti ili sve krenuti nizbrdo ili ćeš ustati na noge i krenuti dalje.

A evo kako Anđelina govori o samokritičnosti...

– Bila sam poprilično čudna dok sam odrastala, drugačija od svih. Nikada nisam bila popularna, niti sam to ikada želela biti. Nikada nisam tražila odobravanja, verovatno i zato što je moja majka bila snažna žena koja me je obožavala. Prema sebi sam dosta samokritična, ponekad sam i preoštra, često se pitam jesam li dovoljno dobra majka, osoba… Ali, dobro znam da svaku noć kada legnem u krevet duboko u sebi znam ko sam, znam da sam dobra osoba koja želi dobro ljudima. A moja deca? Ona će vam reći da sam luckasta – rekla je holivudska diva.