Celebrity News

Anđelina Džoli uznemirena: Nije istina da smo za potrebe novog filma mučili decu, lažu

Autor: | 31/07/2017

Anđelina Džoli uznemirena: Nije istina da smo za potrebe novog filma mučili decu, lažu

Bivša supruga Breda Pita, Anđelina Džoli, našla se ovih dana u centru skandala za koji tvrdi da je namešten i da nema veze sa istinom.

Naime, glumica je dala intervju za magazin"Veniti fer" u kojem je, između ostalog, pričala kako tragaju za mladim glumcima za film "Prvo su mi ubili oca". Ovo je njen novi film, koji govori o detetu uhvaćenom u vihor rata u Kambodži. Kako je sama tematika filma takva, magazin je preneo da se traganje za mališanima odvija po sirotištima. Međutim, u samom intervjuu navodi se i da je Anđelina rekla kako biraju prirodno talentovanu decu, nude im novac, a onda im isti otimaju kako bi se videla njihova reakcija.

Videvši ove natpise, glumica je burno regovala, a onda je javnosti uputila i zvanično saopštenje.

- Veoma sam uznemirena što je Veniti fer netačno preneo ono što sam ispričala i naveo da smo decu tražili po sirotištima i nudili im novac, jer to nije istina. Svaka mera je preduzeta kako bi deca bila zaštićena, i kako bi se prijatno osećala. Tu su bili roditelji, staratelji i partneri iz nevladinih organizacija, kao i lekari kako bi se izbegla bilo kakva neprijatnost. Deci smo nudili novac na audiciji, u okviru testa improvizacije, zato što takva scena postoji u filmu i zaista se dogodila dečaku na čijoj je priči film zasnovan. Sama ideja da bismo deci nudili novac, a onda im ga oduzimali, je duboko uznemirujuća. Ja bih prva bila užasnuta da sam čula da je bilo ko to radio - napisala je Anđelina, vidno uznemirena.