Celebrity News

Andrija Milošević ISKRENO O PROBLEMU sa kojim se izborio uz pomoć devojke

Andrija Milošević ISKRENO O PROBLEMU sa kojim se izborio uz pomoć devojke

Glumac već godinama uživa u ljubavnoj vezi sa koleginicom Aleksandrom Tomić, a sada govori o tome da li će u 2019. godini konačno stati na ludi kamen.

- Idem sutra kod astrologa pa vam javljam. Ušao je Merkur u sedmu kućicu, a Mars mi pravi zavetrinu u dvanaestoj, pa sad šta mi bog da - kroz smeh je objasnio glumac Andrija Milošević.

On je jedan od trenutno najtraženijih glumaca u Srbiji i u potpunosti se posvetio poslu. Pred premijeru filma „Taksi bluz” koja će se održati 16. januara, gde tumači glavnu ulogu, pričao je za „Blic“ o brojnim drugim stvarima kojima je preokupiran poslednjih meseci. Poslednja u nizu je i ta da je zajedno sa kolegom Viktorom Savićem otvorio pozorište na Banovom brdu. Andrija otkriva da li kulturom želi da se bori protiv svega što je loše za omladinu.

- Kultura je sama po sebi opozit lošim trendovima. Mi smo, radeći na otvaranju ove scene, zajedno sa ljudima koji su se izborili za njeno renoviranje i koji su nam je ponudili iz Opštine Čukarica, imali potrebu da ovom delu grada ponudimo pozorište koje će ih okupljati, usrećiti, ali i celom gradu ponuditi nešto novo. Predstavom „Šećer je sitan osim kad je kocka” Nikole Pejakovića uspeli smo da ovu novu scenu učinimo primamljivom i zanimljivom. Pripremamo još zanimljivih sadržaja koji će obezbediti budućnost teatra - izjavio je glumac, koji je letos proslavio 40. rođendan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) дана 21. Авг 2018. у 5:47 PDT

- U četrdesetoj sam počeo sve od početka. Teatar koji se rađa i ja opet, po ko zna koji put, sa njim zajedno. Nisam to planirao, ali sve se poklopilo. Oduvek sam nekako učestvovao ili se borio za neke stvari koje su zahtevale da kreneš od nule ili sa neke kulturne margine. Pre neki dan sam stajao na sceni Teatra na Brdu i pomislio, posle dvadeset četiri godine bavljenja ovim poslom, opet na početku. Sjajno - opisao je Milošević.

Pre tri godine glumac je pazario imanje na Žabljaku, ali po njegovim rečima još ne planira da se odseli tamo:

- Mnogo putujem i ne verujem da ću se vezivati za samo jedno mesto. Od Glifade do Katrahene u Kolumbiji ima toliko gradova i lepote u kojima bih uživao. Ima još vremena za penziju.

Za razliku od pre šest meseci, Andrijin fizički izgled se i te kako promenio. Iako je veliki gurman, uspeo je da smrša dvadeset kilograma i posvetio se zdravom načinu života.

- Jednostavno sam doterao cara do duvara. Više nisam imao kuda. Morao sam da odlučim, da li ću nešto učiniti za svoje zdravlje ili ću pući kao balon. Pomogla mi je Aleksandra puno da osvestim svoj problem i kada se to desilo, doneo sam odluku i promenio način gledanja na stvari. Od tada sam u novoj ambalaži - rekao je Andrija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) дана 1. Дец 2018. у 2:59 PST