Celebrity News

Andrija Milošević ne prestaje, ponovo je sve rasplakao

Andrija Milošević ne prestaje, ponovo je sve rasplakao

Dok razgledate fotografije po Instagramu, kojim trenutno dominiraju one sa prazničnom atmosferom koja je svuda oko nas, ne možete da posebno ne obratite pažnju na postove beskrajno šarmantnog Andrije Miloševića. Zašto? Jer ovaj glumac ne prestaje sve da zasmejava, a njegove fotografije nisu one sa jelkom i poklonima.

Već smo navikli da Andrija pored fotografija sa svojim prijateljima i kolegama najčešće ima postove koje mnogima ulepšaju dan. To je bio slučaj i sa fotkom koju je sinoć postavio na pomenutu društvenu mrežu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) дана 27. Дец 2018. у 11:35 PST


- Ono kad se setiš svoje babe kad je mlada bila... - napisao je glumac umotan samo u peškir i dodao da je na slici "fešn đuvegija", sa sve pozdravom: "Srećna Nova godina".

"Koji si ti meni kralj", "Automatski mi izmamiš osmeh. Genije naš", "Popraviš svačiji dan", "Blago onoj koju svaki dan zasmejavaš", "Legendo", samo su neki od komentara koji su mu pratioci uputili. Neki su se našalili na račun njegovih brkova, ali verujemo da kada je šala u pitanju, on ništa se ne zamera.