Celebrity News

Andrijana je nova MIS SRBIJE, a evo koja poznata dama je sinoć mogla da joj STANE NA CRTU! (foto)

Andrijana je nova MIS SRBIJE, a evo koja poznata dama je sinoć mogla da joj STANE NA CRTU! (foto)

Sinoć je u Beogradu održan izbor za Mis Srbije za 2019. godinu, a ovu laskavu titulu ponela je atraktivna brineta Andrijana Savić (19) iz Gornjeg Milanovca. Završila je srednju medicinsku školu u Zemunu, a sinoć je pobedila 20 devojaka u trci za prestižnu lentu.

Naime, nekoliko minuta nakon pobede lepa Adrijana je za Ženu.rs podelila utiske.

- Mnogo sam uzbuđena i nisam svesna pobede. Devojke su prelepe i nisam očekivala ovako veliki uspeh, ali sam se iskreno nadala i verujem da uz veliku nadu ovako nešto i može da se postigne. Gledala sam kao mala izbore za mis, a onda sam prestala. Međutim, kako je raslo interesovanje za modom stilom, počela sam više da pratim takva takmičenja i da se spremam za njih. Naravno, to nije bilo dovoljno, već sam uz Vesnu da Vinču i pripreme u Grčkoj, uspela. Imala sam ogromnu podršku porodice i uže i šire, veliku podršku ujaka i brata koji živi u Americi... Večeras su sa mnom bili roditelji, ujak, ujna, tetka, drugarice.

Na ovom događaju prisustvovale su i mnoge pozante ličnosti, koje su svoji prisustvom upriličile ovo veče. Ana Štajdohar definitvno je sve iznenadila svojim pojavljivanjem, ali i modnom kombinacijom dok je mlada zvezda u usponu Teodora Džehferović pobrala sve simpatije novim imidžom brinete.

Suzana Perić, Suzana Mančič, Lidija Vukićević, dame su na čiji smo stil i lepotu već navikli, ali Ena Popov, jedna od naših najlepših voditeljki definitvno je ovo veče, bila pojam lepote i elegancije.

Kako su dame bile obučene, ko je sve prisustvovao, ali i ko je ravnopravno mogao da stane na crtu mladoj Andrijani, pogledajte u galeriji ispod: