Celebrity News

Bacio oko na zgodnu Splićanku! Evo šta Filip Krajinović radi kako bi OSVOJIO Jelenu Rozgu!

Bacio oko na zgodnu Splićanku! Evo šta Filip Krajinović radi kako bi OSVOJIO Jelenu Rozgu!

Srpski teniser Filip Krajinović (27) je nedavno prekinuo emotivnu vezu sa Anđelom Novčić, a sada je bacio oko na hrvatsku pop zvezdu Jelenu Rozgu (41), koju obasipa posebnom pažnjom, saznaje "Blic".

Filip je, kako se priča po gradskim kuloarima oduševljen kako Rozginom spoljašnošću, tako i umilnom ličnošću, a voli da sluša i njene pesme, te iz tog razloga već dugo priželjkuje da je upozna.

- Jelena Rozga važi za jednu od najzgodnijih Hrvatica i mnogi muškarci se trude da joj priđu, te nije ni čudo što je i Filip bacio oko na nju. On je prati na Instagramu, a često joj lajkuje i komentariše fotografije. Filip je više puta putem zajedničkih prijatelja pokušao da upozna Jelenu, a do susreta još uvek nije došlo, budući da Jelena ne nastupa često u Beogradu, a i teniser je stalno na putovanjima i turnirima. Ono što je sigurno jeste da je Filip uporan mladić i da ostvari ono što naumi, tako da ne sumnjam da će se potruditi bar da se sa Jelenom upozna - navodi za “Blic” Filipov prijatelj koji nije želeo da otkrijemo njegov identitet i objašnjava:

- Nije čudno što mu se dopada upravo Rozga, budući da su njegov tip starije devojke i žene koje imaju izražen seksepil kakav ima Rozga. Često kada se nađemo zajedno u društvu, a kada krene Rozgina pesma, on zbija šale kako je lepa Hrvatica njegova buduća devojka. Zasad ne postoje indicije da se i on dopada Jeleni, ali to će se iskristalisati kada se budu upoznali.

U prilog govori i to da je Filip odreagovao na najnoviju fotografiju pevačice na njenom profilu na Instagramu. Rozga je pokazala pratiocima kako uživa u rodnom Splitu u odevnoj kombinaciji koja ističe njene zanosne noge. Na taj prizor nisu ostali imuni mnogi muškarci, a među njima i naš teniser Krajinović.

Filip je suptilno stavio do znanja pevačici da mu se dopada tako što joj je ostavio smajli sa raširenim rukama u komentaru. Ostaje pitanje da li je Jelena namerno iskulirala Krajinovića ili nije uočila njegovu poruku jer na njegov komentar nije reagovala.

Povodom ove priče Blic je pokušao da stupi u kontakt sa Jelenom i Filipom, ali nisu dobili komentar.

Inače, i teniser i pevačica su trenutno posvećeni svojim karijerama. Jelena Rozga uveliko promoviše poslednji singl “Moje proleće” i obožavaocima sprema nove pesme za predstojeće leto, dok se Filip nalazi u Parizu, gde pokušava da ostvari što bolji plasman na Rolan Garosu, što mu mnogi teniski znalci predviđaju.