Celebrity News

Balada pod nazivom "Moskva": Poslušajte novu pesmu Borisa Novkovića (video)

Autor: | 05/04/2018

Balada pod nazivom "Moskva": Poslušajte novu pesmu Borisa Novkovića (video)

Boris Novković odlučio je da svojoj vernoj publici pokloni novu pesmu, koja kako i on sam kaže, podseća na one stare dobre numere po kojima ga svi pamte. Pesma novi naziv naziv "Moskva” i potpisuju je Dušan Bačić i Bojan Dragojević, a za spot je bila zadužena ekipa "Orange videos".

Inače, Bačić i Dragojević radili su Borisu i pesmu "Čista ljubav" koja je izazvala veliku pažnju i publike i muzičke javnosti.

- "Moskva" je moj iskreni poklon mojoj dragoj publici, mojim dragim prijateljima, koji vole i prate moje pesme već toliko godina. Ova pesma je sasvim posebna i iskrena, a po atmosferi podseća na moje najbolje stare pesme i jedva čekam da je publika čuje i da je skupa otpevamo u Lisinskom 14. maja, na mom velikom koncertu koji nosi naziv “Čista ljubav” po istoimenom hitu koji je i službena muzika serije “Čista ljubav”. Inače, spot za pesmu " Čista ljubav” do sada je videlo više od dva miliona gledalaca i do sada je jedan od mojih najgledanijih spotova, a ujedno i jedan od najgledanijih u Hrvatskoj u prethodnih godinu dana, a od “Moskve”, uz podršku moje sjajne izdavačke kuće “Croatia records”, očekujem čak i veći uspeh - rekao je Novković.

Poslušajte novu Borisovu baladu: