Celebrity News

Ljubav cveta! Bane Trifunović i Tihana Lazović na crvenom tepihu! (foto)

Ljubav cveta! Bane Trifunović i Tihana Lazović na crvenom tepihu! (foto)

Glumački par Branislav Trifunović i Tihana Lazović izazvali su ponovo veliku pažnju kada su se pojavili na premijeri prve epizode serije "Tajkun"

Branislav Trifunović i Tihana Lazović sinoć su izazvali veliku pažnju medija kada su zajedno prošetali crvenim tepihom povodom premijere prve epizode televizijske serije "Tajkun" u okviru Fest-a. Dugo se spekulisalo da Tihana i Bane nisu samo kolege, a tek nedavno je stigla i zvanična potvrda i to direktno od prelepe hrvatske glumice.

Ona je za hrvatsko izdanje magazina "Story" nedavno kratko rekla:

– Istina je, u vezi smo. Ne bih više komentarisala.

Inače, njihova ljubav je kulminirala upravo na snimaju serije “Tajkun” koja će se prikazivati od polovine marta. Ne krijući više svoju vezu, oni su sinoć zajedno došli u Kombank dvoranu i u kratkom obraćanju medijima, glumica je rekla:

- Najveći problem mi je bio srpski jezik. Dolazim iz Hrvatske, te sam se maksimalno trudila da na pravi način govorim - istakla je Lazovićeva za "Blic", a za Baneta je dodala:

- On mi je velika podrška u svemu. Ali ne samo podrška, on i igra u ovoj seriji - kazala je sa osmehom na licu.

Inače, serija "Tajkun" u režiji Miroslava Terzića, prati dramatičan i turbulentan život oveka - Vladana Simonovića, koji je bogatstvo stekao na sumnjiv način. U trenu kada se nalazi na vrhuncu karijere,i država i neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo.

Sa posebnim ciljem svojoj ulozi je prišao Branislav Trifunović, koji u seriji tumači policajca.

- Igram policajca koji se, za razliku od toga kako je ta profesija obično predstavljena u serijama i uprkos uvreženom mišljenju u narodu, bori za svoja prava i pravdu. Bilo mi je zanimljivo da pokažem i te ljude, koji istinski rade svoje posao. Iskreno se nadam da će serija izazvati kontroverze. Drago mi je kada se to desi, jer znači da smo uboli nešto bolno. A u ovoj seriji ima mnogo bolnih tema - taj način života, tajkuni, mito i korupcija, ali voleo bih i da ljudi vide da nije sve onako kako se piše u određenim novinama i emituje se po određenim televizijama - rekao je Bane Trifunović za "Telegraf.rs".

Branislav Trifunović prošetao ruku pod ruku sa mladom koleginicom: Poznati šmeker ponovo zaljubljen?

Glumački par od nedavno na Instagramu objavljuje zajedničke fotografije i to ne samo sa filmskih setova. Iako Branislav Trifunović nikada nije previše govorio o svom emotivnom životu za medije, hemija koju su njegovi i Tihanini pratioci na društvenim mrežama primetili je bila očigledna. Čini se da je posle dužeg vremena Bane pronašao devojku kojoj je poklonio srce. Između njega i Tihane je 15 godina razlike, ali to ni najmanje ne utiče na njihov odnos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on Feb 18, 2020 at 12:49am PST

Podsećamo, Branislav je pre Tihane voleo voditeljku Aidu Alilović Jokanović, di-džeja Aleksandru Duende, ali i manekenku Nadeždu Dimitrijević.

Tihana Lazović je glumica iz Hrvatske, a do sada je glumila u brojnim ostvarenjima poput “Jutro će promeniti sve”, filma “Uspeh”, kao i “Poslednji Srbin u Hrvatskoj”, ali i seriji “Novine”.