Celebrity News

Pop pevačica Bebi Dol prelazi u narodnjake?

Pop pevačica Bebi Dol prelazi u narodnjake?

Pevačica Bebi Dol pojaviće se u novoj televizijskoj seriji "Tajkun" i prvi put zapevati narodnjake

Pop pevačicu Draganu Šarić, poznatiju kao Bebi Dol, posle dužeg vremena nedavno smo ponovo gledali na sceni kada je nastupila na Beoviziji 2020 u revijalnom delu programa izvevši pesmu "Brazil" sa kojom je predstavljala nekadašnju Jugoslaviju na Evroviziji 1991. godine, a uskoro će se pojaviti u jednoj nesvakidašnjoj ulozi.

Prema pisanju dnevnog lista "Kurir", Bebi Dol ima ulogu pevačice u novoj televizijskoj seriji "Tajkun" koja će premijerno biti prikazana 15. marta na kanalu Superstar TV, dok će na RTS krenuti dan kasnije. Ono što je najzanimljivije jeste da će je publika ovoga puta čuti kako peva narodnjake.

Omiljeni par bivše Jugoslavije: Kako su se voleli Masimo Savić i Bebi Dol

Naime, Bebi Dol je za potrebe ovog televizijskog projketa prihvatila da izvede čuveni hit "Rano je za tugu" koji u originalu peva Haris Džinović.

Kako "Kurir" saznaje od ljudi koji su bili na setu, Bebi Dol se u novoj ulozi odlično snašla i da nije bilo potrebe da se posebno priprema za svoj lik. Ona tumači lik pevačice koja je bliska prijateljica supruge tajkuna koju igra Jelena Đokić.

Inače, televizijska serija “Tajkun” u režiji Miroslava Terzića, prati dramatičan i turbulentan život oveka – Vladana Simonovića, koji je bogatstvo stekao na sumnjiv način. U trenu kada se nalazi na vrhuncu karijere,i država i neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo. Glavnu ulogu tumači Dragan Bjelogrlić.

Bebi Dol se udala u šestoj deceniji za Amerikanca srpskog porekla

U intervjuu u novom broju magazina "Gloria", Bebi Dol je otkrila da je celog života odbijala da se uda jer "nije želela da se razvodi", kao i da se skrasila tek u šestoj deceniji života pored Amerikanca srpskog porekla.

- Moj muž je jedna divota. Sa njim mogu da pričam, a i ne moram da pričam. On je iz opštine Holivud, Amerikanac je srpskog porekla, ima srpski pasoš u kom piše "opština Holivud". Zove se Aleksa Todorović, nosi prezime svog pradede, koji je spasao filozofsku biblioteku naše crkve u Filadelfiji - rekla je ona za "Gloriju".

Ona je dodala da su se upoznali jednog leta kod njene prijateljice, ali da se posle toga nisu dugo videli.

- Bog namesti da neko vreme ne idem kod te drugarice, ali čujem nagoveštaje da ja tu nekog interesujem. Inače, na pitanje prijateljica: "Kako sam ga našla?", odgovaram: "Ja nikada nikog nisam tražila". Ali to su vam ženska posla. Međutim, meni jednog dana zabaguje kompjuter i zovem prijateljicu, znam da joj je puna kuća mladih talenata te vrste i tražim da mi pošalje nekog. I ona mi pošalje tog Amerikanca, iz opštine Holivud - nastavila je priču Bebi Dol.

Zatim je dodala da su se venčali tajno, u krugu prijatelja, kao i da je sve bilo sjajno dok nisu došli novinari sa kamerama i foto-aparatima, pa su neki gosti pobegli sa proslave.