Celebrity News

Bekam je ovom rečenicom na kraljevskom venčanju izazvao gomilu negativnih komentara!

Bekam je ovom rečenicom na kraljevskom venčanju izazvao gomilu negativnih komentara!

Fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga, modna kreatorka Viktorija Bekam, prisustvovali su danas svadbi američke glumice Megan Markl i britanskog princa Harija...

Svadbi Megan Markl i britanskog princa Harija danas je prisustvovalo plemstvo iz celog sveta, ali i mnoge poznate ličnosti. Kao provereni prijatelj britanske kraljevske porodice na svadbi je bio i proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam sa suprugom, a okupljeni fanovi su čuli jednu njegovu opasku koja im se nije svidela.

Prilikom njihovog dolaska u crkvu Svetog Džordža u dvorcu Vindzor prolazili su pored mnogobrojnih fanova koji su već danima kampovali tu kako bi prisustvovali venčanju.

Upravo tada, okupljeni građani čuli su proslavljenog fudbalera kako komentariše događaj.

- Nadam se da ćemo sa ovim biti gotovi do 17:15 - prokomentarisao je kroz osmeh Dejvid supruzi.

Fudbaler je verovatno imao na umu utakmicu Čelsi - Mančester Junajted koja se igra danas i počinje upravo u to vreme, ali jednom kada je to što je izjavio dospelo na internet fanovi i obožavaoci britanske kraljevske porodice bukvalno su želeli da ga rastrgnu smatrajući da ne pokazuje dovoljno poštovanja prema monarhiji.

Ipak, osim ovog malog "ekscesa" na društvenim mrežama uglavnom se komentariše besprekoran izgled slavnog fudbalera i njegove supruge kao i činjenica da su, elegancijom i stilom, zasenili čak i mladence.