Celebrity News

Bibi Reksa ŠOKIRALA FANOVE OTVORENIM PRIZNANJEM da boluje od OVE BOLESTI!

Bibi Reksa ŠOKIRALA FANOVE OTVORENIM PRIZNANJEM da boluje od OVE BOLESTI!

Bibi Reksa, američka pevačica labanskih korena, nedavno je šokirala fanove otvorenim priznanjem o svom zdravstvenom stanju i problemu sa kojim se bori već vrlo dugo.

Naime, ova 29-godišnja zvezda otkrila je da pati od bipolarnog poremećaja, a istakla je i da je isplakala more suza, ali da joj je sada lakše.

Bibi Reksa

- Veoma dugo nisam razumela zašto se osećam tako bolesno. Zašto imam loše faze u kojima ne želim da napustim kući ili da budem u blizini ljudi, ali i uspone za vreme kojih kontinuirano stvaram i radim i praktično ne spavam. Sad znam zašto. Imam bipolarni poremećaj i više se ne stidim - započela je Bibi svoju ispovest.

Ona je dodala i da ne želi da je ljudi sažaljevaju ili posmatraju na drugi način jer je u koži osobe sa bipolarnim poremećajem, i poručila publici da je sve što želi da je prihvate onakvu kakva jeste.

Bibi je dobila ogromnu podršku fanova i pratilaca na društvenim mrežama, a mnogi su joj odali priznanje jer je smogla snage da javno istupi i kaže šta ima.

"Sjajno je što imaš snage i strpljenja da sa nama podeliš istinu", "Tu smo i bićemo uvek tu za tebe", samo su neki od komentara.

Ovo inače nije prvi put da atraktivna plavuša iskreno deli intimne detalje iz svog živ ta - već je oduševila publiku kada je otkrila da nijedan dizajner nije želeo da joj kreira haljinu za dodelu Gremija jer se ne uklapa u manekenske proporcije, te onda kada je otkrila da joj se udvara oženjen fudbaler koji ima ženu i decu.

Podsetimo, Bibi nije jedina slavna ličnost kojoj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj, sa ovom mentalnom bolešću borili su se i Ketrin Zita Džons, Maraja Keri, Demi Lovato, Mel Gibson, Sting, Žan Klod Van Dam...