Celebrity News

Bila je meta ZLURADIH komentara zbog fotke u kupaćem, a sada se pojavila u maloj crnoj haljini i izgledom SVIMA ZAPUŠILA USTA! (foto)

Bila je meta ZLURADIH komentara zbog fotke u kupaćem, a sada se pojavila u maloj crnoj haljini i izgledom SVIMA ZAPUŠILA USTA! (foto)

Blogerka Dunja Jovanić je zbog jedne fotografije u kupaćem nedavno dobila gomilu negativnih komentara na račun svog izgleda, a da stvari budu još gore, iza 90 odsto njih stajale su – žene.

Iako je potpuno zadovoljna svojim izgledom, jer u suprotnom ne bi ni objavljivala sliku u kupaćem, Dunja ipak nije mogla da ostane nema na grozne komentare pa je svim hejterima poslala moćnu poruku.

Dunja je zbog OVE SLIKE dobila NEGATIVNE komentare, ali njen odgovor na to je HLADAN TUŠ! (foto)

Naime, sporna slika, na kojoj Dunja izgleda fenomenalno, probudila je kod mnogih pratilaca negativne emocije, te je tom prilikom, lepa srpska blogerka rešila da se i na nacionalnoj televiziji obrati svima i porazgovara na temu "savršenog života na Instagramu".

Budući da je to neiscrpna tema 21. veka, čini nam se da je Dunja ipak na ove zlurade komentare ipak stavila tačku, a to je sinoć i dokazala...

Na već dobro poznatoj prestoničkoj žurki emisije "Premijer" Dunja Jovanić pojavila se sa svojom prijateljicom Sarom Jovanović i po ko na koji put dokazala da izgleda fenomenalno.

Savršena, mala crna haljina, idealna za sve prilike, blogerki je stajala fenomenalno ističući njenu fizičku lepotu...

Šta vi mislite?

Kakvo je vaše mišljenje o Dunjinom izgledu?
  • Savršena! Taman onako kako bi trebalo da izgleda jedna mlada žena...
  • Prosečno, ima zgodnijih i lepših...
  • Nemam mišljenje!
Glasaj ResultsVrati se na glasanje!