Celebrity News

Bili Bob Torton otkrio zašto je propao brak sa Anđelinom Džoli

Bili Bob Torton otkrio zašto je propao brak sa Anđelinom Džoli

U braku su proveli samo tri godine, ali Bili Bob Torton i danas se seća samo lepih stvari vezanih za Anđelinu Džoli. U svom poslednjem intervjuu napokon je otkrio i pravu istinu o ogrlicama s bočicama krvi, koje su oboje nosili oko vrata...

Iako su u braku bili pre 15 godina, od 2000. do 2003. godine, glumac Bili Bob Torton ima samo reči hvale za svoju bivšu suprugu, 43-godišnju Anđelinu Džoli.

- Tog se vremena prisećam s radošću. Enži je i dalje moj dobar prijatelj, ona je divna osoba i sve što radi ima smisla. Snima filmove koji su njoj važni, bez obzira da li će postići uspeh ili ne, ona i dalje veruje u njih i ja ću je zbog toga uvek poštovati - otvorio je svoju dušu 62-godišnji glumac.

Kako je rekao, mediji im nisu bili ni najmanje blagonakloni:

- Mnoge stvari koje su o nama napisane su preterane. Nije bilo tako ludo kao što se pisalo.

Time je zapravo aludirao na jednu stvar koja im je, u javnosti, obeležila brak - ogrlica s malim bočicama u kojima su nosili krv svojih partnera.

- Stvar s ogrlicom bila je sasvim jednostavna. Došli smo na ideju da s olovkom se ubodemo i istisnemo tačkicu krvi u bočicu, kako bi mogli da nosimo oko vrata kada smo razdvojeni. Ali, kada je to došlo u medije, ispalo je kao da kantu krvi nosimo oko vrata - prisetio se Torton.