Celebrity News

Bivša menadžerka Harvija Vajnštajna izvršila samoubistvo

Autor: | 10/02/2018

Bivša menadžerka Harvija Vajnštajna izvršila samoubistvo

Holivudska producentkinja Džil Mesik (50), koja je izvršila samoubistvo, bila je "kolateralna šteta" i tako već "užasne priče" o slučaju Harvija Vajnštajna, saopštila je njena porodica.

U izjavi za Holivud Riporter, porodica bivše menadžerke glumice navodi da je Mesik čvrsto verovala u pokret protiv seksualnog uznemiravanja i zlostvaljanja, koja je bila "viktimizovana novom kulturom neograničenog deljenja informacija i prihvatanjam izjava kao činjenica".

Porodica smatra da je Mekgovan, koje je optužila Mesikovu da joj nije pružila podršku kada ju je 1997. godine navodno silovao Harvi Vajnštajn, iznela "netačne optužbe i insinuacije protiv nje.

- Džil Mesik, međutim, o tome nije govorila "iz straha da ne podrije mnoge od onih koji su izneli pravu istinu na videlo - prenose svetski mediji.

Mesikova je bila uz Mekgovan i upozorila je njene šefove kada joj je glumica ispričala svoje iskustvo sa Vajnštajnom, ali Rouz Mekgovan "nikada u to vreme nije koristila reč silovanje", ističu oni.

Džil Mesik je bila udata i imala dvoje dece. Dugo vremena se borila sa bipolarnim poremećajem. Samoubistvo je izvršila 8. februara.

Potpuno ju je razorilo to što su njeno ime i fotografija počeli da se pojavljuje u vestima o Harviju Vajnštajnu, nakon što je on, bez njenog pristanka, objavio imejl koji je od nje dobio.

- To je slomilo Džil, koja je upravo bila počela da vraća svoj život u normalu - prenosi Holivud Riporter.