Celebrity News

Bivša optužuje Kristijana Ronalda ZA SILOVANJE I NASILJE

Bivša optužuje Kristijana Ronalda ZA SILOVANJE I NASILJE

Britanska manekenka Džesmin Lenard koja je navodno pre deset godina bila u ljubavnoj aferi sa Ronaldom, sada tvrdi da je fudbaler  "psihopata i nasilnik", i zapretila je da će na društvenim mrežama objaviti snimke koji to dokazuju. Ova informacija proširila se Internetom munjevitom a Džesmin je dodala i sledeće.

- Niko ne zna kakav je on zaista. Kada bi znali samo pola stvari koje radi, bili bi užasnuti. Ipak, istina uvek izađe na videlo - napisala je ona.

https://www.instagram.com/p/BsbLOsOh-vg/

Takođe, poznata rijaliti zvezda Džesmin je pre svega ovoga objavila da joj je Ronaldo pretio "osvetničkom pornografijom", odnosno da joj je pretio da će njene eksplicitne slike proslediti njenom ocu milioneru pa se iz inata dotakla i teme nasilja.

- Posvađali smo se i tada mi je rekao da će me kompromitovati njegovi ljudi, kidnapovati, ubiti, iseći na komade i baciti u reku. Ja imam dokaze svih ovih tvrdnji - napisala je ona.

https://www.instagram.com/p/BsawsMyFz9I/

Njegov PR tim porekao je tvrdnje britanske manekenke i rijaliti zvezde, a Lenardova je nakon nekoliko sati obrisala naloge sa društvenih mreža.

https://www.instagram.com/p/4o6KHGhEBU/

Ronaldo se nije oglasio ovim povodom.