Celebrity News

Bivša "zečica" otkriva NAJMRAČNIJE TAJNE Hjua Hefnera

Bivša "zečica" otkriva NAJMRAČNIJE TAJNE Hjua Hefnera

Najnoviji dokumentarac o životu u ''Plejbojevoj'' vili otkriće najmračnije tajne osnivača istoimenog magazina Hjua Hefnera.

Nekadašnja "zečica" Karla Hau, koja je u njoj živela sa sestrom bliznakinjom Melisom, rekla je da će gledaoce ovaj film "načisto zgroziti".

Hefner, poznat po svom hedonizmu, ali još poznatiji kao osnivač "Plejboja", najpoznatijeg magazina za muškarce, živeo je u svojoj vili sa mnogobrojnim lepoticama. Međutim, javnosti će sada, u novoj emisiji o njemu, otkriti kakav je bio u svoja četiri zida i kako se odnosio prema devojkama.

Објава коју дели Hugh Hefner (@hughhefner) дана 27. Феб 2016. у 11:00 PST

- Trenutno se snima dokumentarac o vili. Producenti zovu devojke koje su živele u njoj - otkrila je ona za "Dejli Mejl".

Iako je rekla da nije prisustvovala nijednom incidentu, Karla je dodala da je čula "mnoge grozote o pokojniku".

- Nikada nisam imala ružno iskustvo s njim, ali mnogo je devojaka koje jesu. Neke od njih su tek sada progovorile i ono što ćete čuti nije nimalo lepo. Nekada je držao osam devojaka zatvorenih u sobi, koje su čekale svoj red kod njega. Na svu sreću, meni se nikada ništa loše nije dogodilo. Dok sam živela u vili, Hju je već bio oženjen, tako da mogu slobodno reći da sam jedna od retkih koje su dobro prošle - rekla je Karla.

Dodala je i da su joj mnoge devojke rekle da je "prava srećnica" što nije ranije došla, već tek pošto se Hefner oženio. Tvrdi i da je Hju znao da će te stvari kad-tad izaći na videlo, ali da nije mario.

- Devojke su znale u šta se upuštaju kada su pristajale na njegove uslove, a htele su da svoje živote zamene za karijeru. Svakako, neke od stvari koje su se dogodile su užasne i to nikako nije bilo u redu - otkrila je ona.

Објава коју дели Hugh Hefner (@hughhefner) дана 17. Јан 2014. у 10:53 PST

Inače, prva "zečica" koja je javno progovorila o životu u ''Plejbojevoj' vili bila je Holi Medison, koja je s Kendrom živela kod Hefa sedam godina.

- Morala sam da se ponašam kao da mi je fantastično, a bila sam užasno nesrećna. Viki je dovodila gomilu žena u njegov krevet i jasno mi je zašto je to radila – što je više njih bilo, manja je bila šansa da će ona morati da ima seks s njim - otkrila je Holi u autobiografiji koju je objavila pre tri godine.

I Kendra je pričala o seksu s Hjuom.

- Da bih preživela te noći, bila sam pijana i drogirana. Nije bilo drugog načina, a nisam mogla to da izbegnem - rekla je ona jednom prilikom.

Објава коју дели Hugh Hefner (@hughhefner) дана 2. Феб 2013. у 4:44 PST