Celebrity News

Bivša žena Luke Jovića proslavila sinu 1. rođendan, a od fubalera ni traga!

Bivša žena Luke Jovića proslavila sinu 1. rođendan, a od fubalera ni traga!

Fudbaler Luka Jović krenuo na proslavu rođendana sina Davida, ali nije dobio dozvolu da poleti avionom

Proslava povodom prvog rođendana Davida, sina fudbalera Luke Jovića i njegove nekadašnje partnerke Anđele Manitašević održana je juče u jednom luksuznom beogradskom restoranu. Poznati sportista je bio spreman da u poslednjem momentu dođe u Beograd i obraduje svog prvenca, ali nije sve išlo kako je planirao.

Naime, zbog obaveza prema Real Madridu i ligi Šampiona Luka nije mogao ranije da stigne u prestonicu, pa je zbog rođendaskog slavlja odlučio da iznajmi privatni avion, koji bi ga prema pisanju domaćih medija, koštao 18.000 evra. Ipak, Luka nije uspeo da stigne na proslavu.

Lukin otac je otkrio razlog - virus.

- Luka je imao problem neki... stomačni virus. Nije dobio dozvolu. Tako da David ide sutra u Španiju, pa ćemo i sutra u Španiji da napravimo isto ovako (slavlje) - rekao je ponosni deda za "Kurir" i dodao da su pronašli kompromisno rešenje i da će on sa Davidom otputovati kod Luke gde će provesti nekoliko dana zajedno.

Kriza u vezi Sofije i Luke: Jović obnovio kontakt sa bivšom?

Sina je na rođendansko slavlje dovela Anđela koja je blistala u zlatnoj haljini sa dubokim šlicem i nije skidala osmeh sa lica dok je dočekivala goste.

- David je manimo i tatino dete! Privrženiji je malo meni, a Luka nam mnogo nedostaje - rekla je ona za “Blic” i naglasila da neće putovati sa sinom u Španiju kod Luke.

Prestonički restoran je bio ukrašen plavim, belim i zlatnim bojama, prepun balona, igračaka i slatkiša.

Iako je organizaciju proslave prepustio Anđeli, Luka nije štedeo. Prema pisanju domaćih medija, on je platio najskuplji meni od 45 evra po osobi, tako da je za hranu i piće plaćeno preko 9.000 evra. U muzičkom delu programa nastupili su Ivana Pavković i Slobodan Radanović.

Prema pisanju lista "Kurir", nije bilo planirano da na rođendansko slavlje dođu Lukina devojka Sofija Milošević, kao ni Anđelin novi dečko.

Devojka sa kojom Luka Jović ima sina progovorila, ima poruku za njega i Sofiju Milošević

Podsetimo, Luka Jović i Anđela Manitašević se poznaju još iz tinejdžerskih dana, ali su sina Davida dobili mnogo kasnije. O njihovom odnosu Anđela je za domaće medije rekla:

- Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. Tada smo se ludo voleli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnela sam neplanirano, ali kad se već desilo - oboje smo bili za to da se rodi dete. Sada imamo sina i zahvalni smo Bogu na tom daru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Feb 18, 2020 at 11:03am PST

- Međutim, mi nikad od 2016. godine nismo bili u vezi. Imamo naše dete, ali svako može da radi šta hoće. Želim mu svu sreću na svim poljima. Za njega su vrata našeg doma otvorena i u dva sata ujutru. Kad god je u Beogradu, dođe da vidi našeg sina, pažljiv je otac, dobar i to je meni najbitnije. Odemo na piće sve troje ili na ručak, večeru. A s kim se on viđa, Sofija ili neka druga, to mene stvarno ne zanima - dodala je Anđela.

Luka Jović i Sofija Milošević uživaju u svojoj ljubavi

Poznati fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević već nekoliko meseci uživaju u ljubavi, a na društvenim mrežama svoje pratioce često iznenađuju zanimljivim sadržajima iz raznih evropskih gradova.

Pre nekoliko dana, Luka je svoju devojku odveo u čuveni Safari Madrid gde su se družili sa raznim životinjama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Feb 22, 2020 at 7:49am PST

Luka Jović ne prestaje da iznenađuje svoju devojku, a za Dan zaljubljenih izabrao je poklon od 10.000 evra

Fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević nedavno su zajedničko vreme proveli u romantičnim šetnjama Rimom. Veza koja je počela tajno, sve je jača, a česta putovanja idu u prilog tome koliko su zaljubljeni, a za poseban dan – Dan zaljubljenih, Luka je rešio da ode korak dalje i svojoj dragoj pokloni nešto posebno. Kao dokaz svoje velike ljubavi, poznati fudbaler je Sofiji poklonio sat poznatog brenda.

– Prvo ju je iznenadio putovanjem u Rim gde su uživali u čarima ovog grada. Šetali su, ali i obilazili poznate restorane. Međutim, kako je Rim poznat po luksuznim radnjama brendiranih svetskih marki, poznati par je zavirio u nove kolekcije. Oni su u jednom trenutku spazili prodavnicu satova. Luka je rekao Sofiji da treba da uđu i izabrao joj sat koji vredi više od 10.000 evra – rekao je izvor blizak poznatom paru, a preneli domaći mediji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Feb 11, 2020 at 8:28am PST

– Luka je insistirao da Sofija prihvati poklon jer je želeo da od njega ima nešto za uspomenu i što će moći svakodnevno da nosi, da je podseća na njega. Sofija je bila ta koja je izabrala sat, a kako ima istančan ukus za aksesoar i garderobu, nije se dugo dvoumila već je kupila onaj koji joj se dopao na prvi pogled – dodaje izvor upućen u celu priču.