Celebrity News

Bivši muž joj ispraznio novčanik: Adel ostaje bez ičega?

Bivši muž joj ispraznio novčanik: Adel ostaje bez ičega?

Popularna pevačica Adel izgleda je imala puno poverenja u bivšu ljubav, Sajmona Koneckog, i nije potpisala predbračni ugovor. Sada će je to puno koštati...

Planetarno popularna pevačica Adel, posle duže pauze, vratila se na scenu u velikom stilu. Mršavija, zgodnija, ali praznog novčanika. A, izgleda i sama.

Iako se još uvek nije zvanično razvela od preduzetnika Sajmona Koneckog, brojni svetski mediji prenose da će je taj razvod navodno skupo koštati. Pošto nije potpisala predbračni ugovor, izgleda da će morati polovinu svog bogatstva da isplati bivšem suprugu. Adel će tako morati i da se odrekne i ogromne vile na Beverli Hilsu.

Prema odluci suda, Adel i Sajmon će imati zajedničko starateljstvo nad sedmogodišnjim sinom Angelom, ali svi podaci u vezi sa finansijama neće biti dostupni javnosti.

Inače, muzička zvezda odlučila se nedavno na korak koji je mnoge iznenadio i uputila zahtev sudu u Los Anđelesu da detalji njenog razvoda ostanu tajnost. Ova pravna ustanova izašla je u susret pevačici i odobrila joj zaštitu podataka.

Pročitaj i: Nećete verovati kakav dogovor nakon razvoda su napravili Adel i njen bivši partner

Ipak, ono što je donekle ’procurelo’ u javnost je da će nekadašnje supružnike razvod koštati čak 170 miliona dolara, kao i to da par želi da ubrza proceduru okončanja braka, jer ne žele da proces traje godinama.

- Oboje su odlučili da će privatne detalje držati podalje od javnosti, a sve kako bi zaštitili svog sina i pokušavaju na sve načine rešiti probleme koje imaju. I ona je sama priznala da joj je prošla godina bila izuzetno teška i da je rad na novim pesmama za nju terapija. Iz toga je vidljivo da je spremna neke delove da podeli sa publikom - rekao je izvor blizak pevačici, a prenosi „Mirror“.

Adelin recept za gubljenje kilograma - razvod

Pevačica Adel sa Sajmonom se rastala polovinom prošle godine. Prolazila je kroz težak period jer je na nju ovaj razlaz uticao kako psihički, tako i fizički.

- Ona je odlučila da promeni svoje životne navike i potpuno se posvetila dijeti i svom zdravlju. Istina je da ponekad voli više da popije, ali ništa od toga nije uzelo maha. Prolazila je kroz turbulentan period tako da je i stres bio jedan od uzroka za njeno mršavljenje. Sada kada je ostavila nekadašnjeg supruga, potpuno se posvetila sebi, životu, izlascima, karijeri i detetu. Uspela je da skine skoro dvadeset kilograma. Uskoro izlazi i njen novi album - izjavio je izvor blizak pevačici, a preneli strani mediji.

Pročitaj i: Na korak do anoreksije! Adel smršala 45 kilograma, svi su primetili njen jezivo tanak struk

Posle razvoda, ona je angažovala i jednog od najboljih privatnih trenera Daltona Vonga koji inače radi s velikim holivudskim zvezdama ne bi li ih pripremio na filmske transformacije koje zahtevaju uloge.

Posle rastanka sa Sajmonom, Adel 'smuvala' mladog repera?

Kada je sredila liniju, prešla je na sređivanje ljubavnog života.

Prema pisanju stranih medija, Adel je u septembru prošle godine započela vezu sa reperom iz Totenhema, Skeptom.

Međutim, izgleda da je i toj ljubavi nedavno došao kraj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IvogueONTV (@ivogueontv) on Oct 1, 2019 at 3:57am PDT

Naime, umetnik Skepta navodno je pre nepunih mesec dana potvrdio da je njegova petomesečna romansa sa pevačicom Adel gotova. Kako navodi britanski "The Sun", on je na svom novom albumu "Insomnia" njoj posvetio stihove - "Možeš li se nositi sa slavom?", "Znate li kako izgleda družititi se sa j***nom zvezdom?"

Ipak, čini nam se da je najbitnije da je ona zadovoljna novim albumom koji je, zbog pandemije korone, pomeren za septembar.

A onda će biti i para i novih ljubavi...

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading