Celebrity News

Bivši muž joj je "kao brat": Gvinet Paltrou ponovo šokira fanove

Bivši muž joj je "kao brat": Gvinet Paltrou ponovo šokira fanove

Nakon što su svoj razvod opisali kao "svesno rasparivanje", Gvinet Paltrou i Kris Martin nastavljaju da nas iznenađuju čudnim izjavama, pošto je Gvinet u emisiji istakla da joj je bivši muž "kao brat".

Gvinet i Kris su nakon razvod u više navrata istakli da su ostali u dobrim odnosima, kako zbog dece, tako i zbog međusobnog prijateljstva koje nije nestalo, ali možda je ipak korak previše opisati oca svoje dece kao brata?

- On mi je stvarno poput brata, izuzetno smo familijarni. To je baš divno. Razvod je užasan, bilo je izuzetno bolno i teško, ali smo želeli da naša deca izađu iz svega toga sa što manje oštećenja. Želeli smo da održimo porodicu iako mi više nismo par, to je bio cilj i ono što smo pokušali da uradimo - istakla je glumica u emisiji voditelja Stivena Kolberta.

Kris i Gvinet zajedno imaju dvoje dece - ćerku Epl (13) i sina Mouzesa (11), pa bi možda htela da izbegava brat-sestra poređenje ubuduće...

Iako su bliski, i glumica i frontmen Coldplay benda su nastavili dalje sa svojim ljubavnim životima. Gvinet je nedavno otkrila da se verila sa Bredom Falčukom nakon trogodišnje veze, dok se za Krisa veruje da je u vezi sa glumicom Dakotom Džonson.