Celebrity News

Bled pokušaj da drugaricu SPASI BRUKE: Muž Emili Blant rekao jednu rečenicu i PONIZIO SUPRUGU ZA SVA VREMENA, pa se oglasila ONA!

Bled pokušaj da drugaricu SPASI BRUKE: Muž Emili Blant rekao jednu rečenicu i PONIZIO SUPRUGU ZA SVA VREMENA, pa se oglasila ONA!

Holivudski glumac Džon Krasinski promoviše svoj novi film "A Quiet Place", čiji je i scenarista i režiser, a u kom jednu od nosećih rola tumači i njegova supruga Emili Blant. On je tim povodom gostovao u emisiji "The Graham Norton Show Friday", a njegova izjave iz iste obišle su planetu.

Između ostalog on je istakao da je film "Đavo nosi Pradu" odgledao neverovatnih 72 puta, da čak ima i omiljenu scenu iz filma, a upravo je njegova žena imala jednu od uloga u ovom ostvarenju. Kada ju je upoznao, nije želeo odmah da joj to naglasi.

- Kada smo se prvi put sreli samo sam želeo da joj ne kažem "Hej, ja sam tvoj veliki obožavalac". Bio sam prilično direktan i odmah sam je pitao da li želi da izađe na sastanak sa mnom - rekao je Krasinski.

Izgleda da je direktan pristup svakako dao rezultata, jer su Emili i Džon 2010. razmenio bračne zavete, a danas su i ponosno roditelji dve ćerkice i važe za jedan od najsrećnijih parova u Holivudu.

Emili je istakla da ni dan danas opsesija njenog muža gore pomenutim filmskim hitom nije gotova, a onda je ispričala i nekoliko reči o trenutku u filmu koji mu se najviše dopada.

- Postoji sekvenca u kojoj En Hatavej menja nekoliko predivnih odevnih kombinacija. Kada sam se jednom prilikom vratila kući "uhvatila" sam ga kako gleda taj deo iznova i iznova. I onda mi je rekao: "Ovo je moj omiljen autfit - kazala je Emili.

https://www.instagram.com/p/BhcwxQDlXi9/?utm_source=ig_embed

Krasinski se kasnije tokom emisije našalio i rekao da je zapravo istinski želeo da izađe sa En Hatavej, koja tumači glavni lik u "Đavo nosi Prada" i koja je vrlo bliska Emilina prijateljica. "Nisam mogao da dobijem Eni, pa...", rekao je kroz osmeh.

Na ovu šaljivu izjavu En je odgovorila takođe u šaljivom maniru, napisavši:

- Džone, ja sam sa Adamom, samo zato što nisam mogla da dobijem Emili.

Očito je da je sve šala, ali su ove izjave ipak digle pravu buru na društvenim mrežama, a bilo je i komentara da je Blantova potpuno ponižena, i da je Enina objava samo bled pokušaj da drugaricu spasi bruke.