Celebrity News

Blek Čajna: Starleta ne tuži samo bivšeg muža, nego celu porodicu Kardašijan

Blek Čajna: Starleta ne tuži samo bivšeg muža, nego celu porodicu Kardašijan

Starleta Anđela Rene Vajt, poznatija kao Blek Čajna, tuži celu Kardašijan porodicu za fizičko zlostavljanje i narušavanje imidža njenog brenda nakon što je Rob Kardašijan objavio njene gole slike na društvenim mrežama.

- Rob Kardašijan je zlostavljač koji ima nameru da uništi Anđelu Vajt, majku njegovog deteta, koja ga je ostavila 2016. godine. Kako bi se osvetili, cela Kardašijan-Džener porodica su postali medijski predatori, govorili ružne stvari o njoj na društvenim mrežama i 'ubili' njen popularni TV šou, koji je trebalo da ima i drugu sezonu. Rob Kardašijan i njegova moćna, osvetnička porodica su učinili dovoljno štete karijeri i profesionalnoj reputaciji gospođice Vajt, koju je ona sama izgradila ni iz čega, bez pomoći poznatog prezimena. Ova tužba ima za cilj da ih natera da odgovaraju za ove stvari - piše u sudskom dokumentu koji je preneo magazin People.

A post shared by CODEDBLOG?? (@codedblog) on Oct 18, 2017 at 11:55am PDT


To znači da su u tužbu uključeni Rob, njegova mama Kris Džener, sestre Kortni, Kim i Kloi, kao i polusestre Kendal i Kajli Džener, ali nije još poznato šta sve traži kao odštetu.

U dokumentima Čajna takođe tvdi da ju je Rob napao kada je jednom pokušala da pozove bivšeg verenika i oca njenog sina repera Tigu, tako što joj je oteo telefon i "nasilno bacio na zemlju gde se dočekala na šake i kolena."

Međutim, američki tabloid TMZ tvrdi da je Čajnin rijaliti otkazan jer je zbog nje snimanje bilo nemoguće pošto nije htela da se nađe ni u istoj sobi sa Robom, a ne zbog uticaja rijaliti porodice.

Kardašijanke i Dženerke se još nisu oglasile povodom ovoga, a "rijaliti" se svakako nastavlja...