Celebrity News

Bliska prijateljica glumice potvrdila: Istina je, Kameron napušta svet glume

Autor: | 13/03/2018

Bliska prijateljica glumice potvrdila: Istina je, Kameron napušta svet glume

Poslednja dva dana brzinom svetlosti proširila se informacija da sjajna Kameron Dijaz (45) napušta svet glume.

I dok je većina smatrala da ova informacija nema mnogo veze sa istinom, već da je samo trač koji su plasirali američki mediji, danas je stigla potvrda da je vest, ipak, tačna.

Naime, informaciju o odlasku Kameron Dijaz u "penziju" potvrdila je i njena prijateljica Selma Ber, piše "Daily Mail".

- Bila sam na ručku s Kameron i pričale smo o filmu "Najslađe stvorenje" i o nastavku tog filma, a kad sam spomenula da želim da učestvujem u nastavku, Kameron mi je odgovorila kako je ona završila sa glumom. Porodični život joj je trenutno važniji i filmsko platno je više ne zanima - ispričala je Selma, koja nijednog momenta nije krila da je i sama veoma iznenađena ovakvom odlukom svoje bliske prijateljice.

Kao glavni razlog napuštanja sveta glume svestki popularne glumice, navodi se isključivo to što ona želi da više vremena provodi sa porodicom i suprugom Bendži Madenom. Podsećamo, pre samo nekoliko nedelja zaljubljeni par je uslikan na ulicama Los Anđelesa, i odmah su krenula šuškanja da je glumica u drugom stanju. Više o ovome pogledajte OVDE!


Da li je Kameron zaista trudna, još uvek nema potvrda, ali strana štampa dodaje i da postoji još jedan razloga zbog kojeg je glumica donela ovakvu odluku.

Naime, Dijaz više ne želi da budeo deo Holivuda, jer joj smeta što se na žene u filmskoj industriji i dalje gleda kao seksualne objekte.

Međutim, kako su se stvari otrgle kontroli, i kako su mediji krenuli sa nagađanjima, Selma je shvatila koliku je lavinu pokrenula, pa se oglasila na svom Tviteru i priznala da se samo grubo našalila.

- Ljudi, molim vas, našalila sam se u tom intervjuu. Kameron Dijaz se ne povlači iz sveta glume, ne povlači se ni iz čega. I još jedna najnovija vest: ja se sada povlačim sa funkcije portparola Kameron Dijaz - napisala je Selma i tako stavila tačku na sva nađagađnja koja već dva dana danonoćno traju.