Celebrity News

Bogdana neutešna: Cecina snajka plače zbog ovoga! (video)

Bogdana neutešna: Cecina snajka plače zbog ovoga! (video)

Od kada je na snagu stupilo vanredno stanje zbog pandemije korona virusa, Cecina snajka, Bogdana Ražnatović, sa Veljkom se preselila na kratko u Titel kod svojih roditelja.

 

Veljko Ražnatović i njegova trudna supruga Bogdana karantinske dane provode u njenom porodičnom imanju u Titelu.

Naime, tamo joj je mnogo lakše jer je mala sredina, nema rizika da dobije koronu, pa su samim tim svi mirniji. Međutim, kako se vanredno stanje odužilo, Bogdani mnogo nedostaju Ceca i Anastasija, baš je tužna i utučena i jedva čeka da sve ovo prođe.

- Bogdani je lepo u rodnom kraju, tu nema priče, ali ona mnogo voli Cecu i Anastasiju, baš joj nedostaju. Ipak je sad to njena kuća tamo kod Cece - rekao je izvor blizak paru za "Scandal!" i dodao:

- Samo ponavlja kako je tamo cenjena, voljena i poštovana! Kaže: Da sam birala, ne bih ovako izabrala. Bog me pogledao da uđem u poštenu i domaćinsku kuću gde su svi prema meni divni!

PROČITAJTE I: Veljko i Bogdana se sele na Kipar?

- Ali dobro, proći će i ovo. Bogdana je stalno na vezi sa Cecom i Anastasijom, i Lidiju zove, ma i nju obožava. Pita ih kako su, kaže da joj nedostaju i da jedva čeka da dođe kući. Ona samo moli Boga da sve ovo prođe pre porođaja i da je ne zadesi porođaj van Beograda. Ipak je sve spremljeno za bebu u Beogradu, pa je i njoj lakše da sve to tako prođe, bez dodatnih komplikacija - dodaje izvor za pomenuti list.

Veljko se neizmerno raduje zbog rođenja sina

Koliko su srećni i sa koliko uzbuđenja čekaju bebu jasno nam govori i slika koju je Veljko pre nekoliko dana objavio na svom Instagramu uz sledeći opis.

- Nadam se da i vi koristite ovaj karantin da provedete dragoceno vreme sa najbližima. Puno vam zdravlja želim svima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Apr 5, 2020 at 7:55am PDT

Ova slika zaljubljenog para i same Bogdane sve je oduševila, budući da je lepa sportistkinja uspela da zadrži zavidnu liniju i tokom blagoslovenog stanja.

Ponosna na na njih dvoje koliko su srećni i zaljubljeni, Ceca nije odolela, pa je njihovu sliku i ona objavila na svom Instagram profilu ističući koliko je ponosna na svog sina prvenca.

PROČITAJTE I: Veljko Ražnatović otkrio datum kada će mu supruga Bogdana roditi sina

Svetlana Ceca Ražnatović se raduje danu kada će postati baka

Podsetimo se i ovog detalja... Jedna od najvećih folk diva na ovim prostorima Ceca Ražnatović, potvrdila je nedavno da Veljko i Bogdana da ne spremaju sobu za malog Željka i otkrila zašto.

Poznata pevačica pristalica je tradicije i narodnih običaja. Izgleda da tako Cecina uverenja ne odstupaju mnogo ni kada su u pitanju babinje.

Iako je veliki zagovornik novih trendova, kada je porodica u pitanju, ipak, radije pribegava starim vrednostima koje su naše bake i deke nekada prenosile s kolena na koleno.

- Ceca izuzetno vodi računa o tradiciji, religiji i poštuje naše običaje. Veliki je vernik i nikada nije trčala pred rudu. Novi trendovi joj se sviđaju i često ih prati, ali više ceni vrednosti po kojima je ona odgajala decu. Jedno od njih je i da se soba, ali i oprema za decu, nabavljaju tek kada se dete rodi – otkrio je izvor blizak porodici za "Stars".

Takođe, Veljko i Bogdana su istakli da ne žele da opremaju sobu za bebu, pošto će sinčić spavati sa njima. Svoju, zasebnu sobicu prvenac će dobiti kada bude dovoljno stasao za samostalno spavanje u prostoriji, istakli su mladi budući roditelji.

Inače, kako smo ranije preneli, Veljkov i Bogdanov sin će se zvati Željko.

Naime, još kada su bili mali, Veljko i Anastasija su se dogovorili da će se prvenac u porodici zvati po njihovom ocu.

Porodica Ražnatović posebnom pesmom obeležila današnji dan

Svetlana Ceca Ražnatović i njena deca Veljko i Anastasija su putem Instagrama uz zajedničke fotografije poželeli srećan rođendan Željku Ražnatoviću Arkanu.

Ceca je na svoj Instagram objavila snimak sa jednog od koncerata na Ušću, a njenu pesmu "Pile" ispratio je dirljiv opis i datum rođenja pokojnog supruga.

- Sećanja nikada ne umiru i ljubav živi, 17.04.1952, leti gore sam, dole ne gledaj, ne - napisala je pevačica.

- Sa posebnom emocijom govorim o ovoj pesmi, sa posebnom emocijom sam je otpevala u studiju. Kad god je pevam čudno se osećam, najtužnije emocije izlaze iz mene. Posvetila sam je čoveku kojeg sam najviše volela i on bi danas bio srećan da može da vidi sve ovo - rekla je Ceca u videu, a potom je zapevala pomenutu pesmu.

Komentari (0)

Loading